Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

sedmikraska

presne ako pise greenhorn, netreba cakat na ,,princeznu na bielom ponikovi", ale sa snazit ju aj niekde najst

greenhorn

Na jednej strane suhlasim s tymi,ktori pisu,ze je treba pockat kym to pride samo,ale na druhej strane,z vlastnej skusenosti,chcem povedat,ze ani to "samo" nepride samo,cize bez vlastnej aktivity,mozes cakat roky,kym niekoho stretnes,myslim toho,koho budes skutocne milovat a s kym by si chcel mat aj sex.vztah,ale nemusis ho napokon stretnut vobec a ostanes sam.A zaroven,cim je clovek starsi,zvlast muz,tym viac jeho pohlavna aktivita klesa,takze sa moze stat,ze kym sa dopracujes k nejakemu prijemnemu sex.zazitku,uz ti to ani nebude chybat,lebo tvoje libido bude v bode mrazu a uz ta budu zaujimat ine veci,ako sex.Takze ti chcem poradit,aby si nedopadol ako ja,snaz sa zit pohlavne teraz,kym si este mlady a mas chut,pretoze o par rokov sa chut moze uplne vytratit.

sisi001

hihi, úplne s tebou súhlasím, hovoríš mi z duše a jelen u koho si sa stretol s nepochopením, ak to boli baby tak určite nejaké radodajky a s tým by som si hlavu nelámala, mne by prislo vhod mať chalana ktorý to ešte nemá za sebou, aspoň by som nebola vo vzťahu sama a nebála sa že ma niečím nakazí. Určite nájdeš babu ktorá to ocení veľa šťastia

hihi

ja si osobne myslim ,ze na tom nic je ked je este niekto panic alebo panna,,,nezalezi na tom ,ze kolko mas rokou ,,hadam to nechces spravit krat s nejaku na jednu noc alebo opacne,,,ale tak zase chalani to beru inak ze sex na jednu noc ,ale mi babi si to predtavte ,ze to bude len tak ja jednu noc ako by sa potom citila na druhy den,,,netreba sa ponahlat ,,,hhh to pride aj sami teda ja tomu ties verim lebo aj mam 18 a este som panna,ale vobec sa za to nehanim ,,lepsie ako byt ta co da kazdemu))))

monalisa

chalani sice sa mi nepaci ako tu zovseobecnujete ale do urcitej miery mate pravdu... ja osobne som tiez nechutny introvert, neznasam bary a tak takze tiez mam problem najst si niekoho kto nehuli a nechlasta...paradoxne je ze my introverti by sme si vedeli pomoct ale nikdy sa nestretneme, lebo nemame kde, a tak ostavame sami...
a to ze zeny chcu iba bohatych a peknych frajerov to nie je pravda,zabudate ze tu vyrasta generacia nezavyslych emancipovanych zien ktore take veci od muza nepotrebuju...
nie si vtipny? tak zaujmi niecim inym, kazdy ma nejake kvality, hlavne bud sam sebou, v dnesnej dobe sa originalita ocenuje