Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

loptos

No ja som typ cloveka kerý dokaze byt verný len jednej!je to vychovou mojich rodicou a mojou povahou,vyfintene baby ma vôbec nepritahuju skor ma pritahuju take kere sa neparadia a maju myslenie dospelej osoby! A takych je malo. Tu pravu som do teraz nestretol.(Je to zjednodusena verzia)

med

moj osobny nazor je ze baby skutocne nie su nadsene ked odpanuju ako to tu niekto napisal...ale kazdej normalnej a rozumnej to nepride nic hrozne...ja som tiez panna a nad panicom-partnerom by som sa pozastavila len z toho dovodu ze co ked ja s nim zabijem najkrajsie roky zivota a on o 20 rokov na stare kolena pride na to ze jedna mu v zivote nestaci ze chce skusat...to je podla mna hlavny dovod preco sa dievcata boja panicov...a nie zeby boli glupe povrchne a p... ako ste to nazvali....samozrejme cest vynimkam ale u mna prave tento fakt ze maloktori muz vydrzi s jednou partnerkou odohrava dolezitu ulohu....ale zas by som nesla s niekym kto bol v kazdej druhej...

ella

no tak poviem ti, že takéto niečo by som si skôr cenila, napríklad môj chalan mal 23, keď sme sa prvý raz milovali a mne na tom nepríde nič divné, je podĺa mňa celkom pekné keď ste obaja navzájom tí prví, aj keď je to potom niekedy teda sranda, ale veď práve preto si s tým druhým, že ho miluješ taký aký je, a je jedno či je alebo nie je Panic,panna, veď aspoň sa všetko t pekné naučíte spolu :) tka sa nestresuje, aj normálne aby sa nájdu :)

robinsoncrusoe

janussska: preco? mozem mat rozne baby, ale som rad, ze take nemam. za posledne 3-4 mesiace striedaju chlapov ako ponozky. proste ta prava v mojom pripade neprisla, ale pracuje sa na tom. to je normalna vec. ale stvat ano, stve to dost.

loptos

Tak bol som ho navstivit a behaju okolo neho pekne baby ale on je zalubeny do trafikantky a nema sa k cinu!len na nu kuka a nist dalej,chlapi mu davaju rady ale to jak keby do steny busily !
Pokial viem tak si to uz vsimla a myslim si ze sa na nom tiez pekne zabava ked ho vidi!
Aspon je zabava ho sledovat...ha ha

loptos

Ale podla nasej uctovnicky su sexi citujem:2 mlady murari v lete spoteny bez tricka zdvyhajuc 100 kilovy cestny obrubnik aby ho osadily na miesto.ked to partak pocul tak sa strasne smial a povedal ze je to vymisel najvecsieho kalibru ze keby ho v tej chvily z nenazdajky nejaka nedajboze treskla po zadku alebo tukla po pleci,ci oslovila aby sa ho nieco spytala tak by si chudak dolamal nielen nohy ale aj chrbticu a smial sa dalej a vravel ze vtipnejsi vtip este nepocul!

loptos

Nie som si vedomý toho ze byt zerivnikom je sexi!! musym mat aj sebadôveru hlavne ked prevazam chlapa v badii!! Moj partak je murar,moze ma vymenit kedy chce bo ma papiere na riadenie zeriavu, tiez nema babu ani nemal ma tiez 32 rokou toho casu je na operacnom stole ma zlomenu klucnu kost takze to vyzera ze dalsieho pol roka ziadnu nestretne!!

prave idem za nim ,kuknem ake sestricky ho obskakuju.

k.a.t

Zeriavnik? To je sexy povolanie, na to by si mohol daku zbalit, hoci nemam pocit, ze riadenie zeriavu ma nieco s pozitivnym vnimanim vlastnej osoby a sebadoverou.
Jelen, myslim, ze si sa dozvedel, o co ide. Po svete beha kopec bab, ktore potesi, ze si nepretiahol prvu cicu, co ti prisla do cesty, ale cakas na tu pravu. A ak to tak aj nie je, odporucam hrat sa na citliveho, ktory si to nechcel hned rozdat s kratkou znamostou. Myslim, ze to tvoju buducu frajerku dojme - samozrejme, nesnaz sa dostat ju do postele na druhom rande, to by ti tu citlivost neuverila.

janussska

no veru mas sa aj zaco..ved to vobec neni to najkrajsie ked das babe nieco tak krasne ako panictvo !!!

prepadla by som sa pod zem na tvojom mieste..lebo v takom veku az 20ROKOV a byt panicom !! to je neobvyklee...

loptos

k.a.t-moje sebavedomie je v najlepsom poriadku,tu ide o to ze take skusenosti ta odradia od zoznamovania sa s babamy a hlavne ked mas 30 +.

ja sa v mojej praci nesmiem nad tym zamyslat aby som niekoho pod sebou nezamordoval som totiz zeriavnik na vezovych zeriavoch!ak by som nemal pevne sebavedomie tak by som nielenze nemohol robyt tuto robotu ale by som ziadnu babu neoslovil!!