Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

iluzer

to vobec nepopieram a tajne o tom snivam, stava sa mi, ze vydrzim viac cisel, niekedy jedno s chutou sa dvihnut a hned odist;

ale na druhej strane, ta pudova tuzba je zatial vacsia ako cakanie a cloveku sa zas nechce stale cakat na niekoho, koho bude mat zas po dlhej dobe moc rad...

Volumka

iluzer, môj priateľ mal predo mnou sex s babami, ktoré neľúbil, jednoducho buď s nimi chodil, len tak aby sa nepovedalo, alebo to boli nejaké jednorazovky. Bral to ako pudovú záležitosť, po samotnom akte si ľahol a otočil sa. No odkedy je so mnou, tak povedal, že nie je nič lepšie ako sex s človekom, ktorého miluješ, ináč to berieš, prežívaš a je to fantastický pocit. Napríklad pri hentých mu stačilo raz a pri mne ho to láka viac-krát za sebou, niekedy už ani ja nevládzem a on má ten svoj úsmev na tvári :) ps: sme spolu takmer 2 roky...

iluzer

a ad k tym vysmechom a nepochopeniu; vysmeje sa len hlupak, nedospely debil a taka by mne zato predtym ci teraz vobec nestala; trosku to o nej, ci nich, vypoveda

iluzer

ja som bol panic do 21 r, no nakoniec som nevydrzal a nechal to odkladanie; ak mam chut, vyspim sa s kamoskou, dako to neriesim; ci cakat alebo necakat, mozno aj iluzie o laske, vztahoch dako spochybnievaju.. mozno je to u nas ine, nikdy neprecitim veci ako zena
ale aby som dako extremne prezival prvu "suloz" co ja viem.. skor ma bavi ta hra a zvadzanie predtym... ten samotny sex beriem fakt len ako "pudovu zvieraciu zalezitost", ktorou sa vratim do normalu po vydrazdeny okolim ci samotnou zenou

loptos

no hej nie vsetci stavari su slobodny enem 60% zo 100% .no výzorovo by som sa jej nepacil urcite vlastne ziadnej ...niesom sportový typ aj ked udvihnem 120 kíl ale nie som samý sval.

ohlade libida som sa dobre zasmial. ha ha veru

a nezamestnany .....no berem to ako vtip.Bo neni pre mna problem prejst k nejakemu rakusakovi ci nemcovi a potom adios slovensko.

sedmikraska

no to o tom znizenom libide snad nie :D
nepis nic odstrasujuce ani to, ze si pracovne vytazeny- to sa vsetko dozvie, ked sa stretnete a potom bude mat moznost odmietnut ak sa jej nebudes poudavat. Keby si sa jej zapacil ci uz povahou alebo vyzorom, tak by ta pochopila. Ved vela manzelov dlho pracuje a chodi aj na tyzdnovky. Nie vsetci stavbari su slobodni

banan

napis ze si starsi, nesmely nezamestanany stavbar, co nevyzera ktovie ako dobre, ale je citlivy a ma znizene libido. Hehe, uvidis kolko sa ti ozve.

loptos

no ja som skusal aj inzerat ale nist.....bo som tam napísal ze som tazko pracujuci. po 2 týzdnoch som inzerat stiahol z obehu.bolo to na internete.

sedmikraska

a neskusali ste aspon inzeraty? Ved do nich napises len svoju vyzitku a zena co sa ti ozve by mala pocitat s tym, ze asi nie si ziadny borec v hladani zien, ked sa davas na taku formu. Ja myslim, ze nikdy nie je neskoro. A ked sa s nejakou stretnes, tak sa ta urcite nespyta ci si panic :) a ked jej to povies az po vasom prvom milovani, tak jej to pride mile a nie spatne.