Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
akoze nechapem necitala som vsetko ale ako moze 30 rocny chlap takto zmyslat a ze vsetci baby su na prachacov kde to zijes ved to by bola takmer cela cast slovenska bez partnera vobec to nie je o tom aj moj priatel manualne pracuje a tu som nemam s tym ziadny problem tak isto aj moj oco atd pracuju vonku ale to este neznamena ze su milionari a ze ti je lepsie bez sexu tak to je co za blbost nevies o com rozpravas kedze si ho neskusil ak by ano uz by si to netvrdil ved ti to musi bit na mozog nesud zeny ze su len na peniaze nikto z nas nevie ako vyzeras mozno dobre mozno nie co samozrejme nie je vada len si zenam nie prilis sexi a to je mozno ten problem a nie peniaze prepac ak som ta urazila ale to je moj nazor
prosim ta ato sa ta na prijimacich pohovoroch pytaju ci si panic? :D
no dom uz mat nebudem ...nemam na to adekvatny plat a uz vôbec nie ked pride na slovensko euro....jedina moznost je nemecko mam par ponuk z nemeckych stavebnych fyriem ale akonahle odidem na slovensko sa uz nevratim a to pride uz toto leto.
ohlade pravopisu .....hmm nekukam sa na pismenka ked pisem na klavesnici
ohlade setrnia no ja mam dost nasetrených penazí z....nepitajte sa odkial.
ci scem dom?.....kto nie ale ked vydim ceny domou a bytou tak radsej od toho upustim....Ci scem vlastnu rodinu ?.....to bol dakedy môj sen ale uz nieje lebo je na to neskoro, prilis neskoro.
to by som musel setrit na dom ci byt tak .....asi od 12 rokou a robota v kancelarii ......to neni pre mna to je riadna nuda a sucharina.
ci som mal dievca?....vravý sa ze pokial sa s dievcatom chlap nevispý tak ziadnu nemal....no a ja som nemal vôbec ziadnu.staci si len vsimat a viete aj to co nemate vediet.
A ci sa hambým za to ze som panic??ale kdee praveze naopak o to viac my ponukaju stavebne fyrmi na hodinu!!! No a ked to takto pojde dalej tak si svoje panictvo vezmem do hrobu s kludným svedomím.
loptos, ako sa snazis o to aby si mal aj ty dom a peniaze? A nehovor mi, ze by si to nechcel alebo ze nic take nepotrebujes (kazdi normalny clovek to chce) mohol by si kludne zacat studiom slovenskeho pravopisu. Nehladaj stale chybu len v zenach. Nemozes sa len stazovat, ved pises, ze bohatych je par stovak a co ti ostatni, su snad vsetci sami?
to gwerty no lenze tu nejde len o to ake mam zamestnanie.....ide tu aj o to ze ak mas prachy,dom ,auto a super plat tak si najdes dievca kde len sces.....ale ked to vsetko nemas tak si na odpis......mozno by trebalo chlapou s malickým prijmom poslat na sibýr dozivotne a nehat tu dievcatam len tých par stovak bohatých chalanou nech sa o nich pobyju a potom sa dievcata zobudia zo sna ale uz bude neskoro.
Ahoj sedmikráska... No som znovu... premýšľala som nad tým všetkým, že chyba bola aj vo mne.. neskôr sa mi ozval, tak sme sa o tom začali dosť rozprávať a zistili sme, že jediný tmavý bod je jeho práca, kvôli ktorej zbytočne vznikali hádky. Zatiaľ neľutujem, že som sa takto rozhodla, ale tak človek nikdy nevie. musím byť asi viac optimistickejšia a nemyslieť vždy len na to zlé.
LOPTOS-akurat tu citam tvoj prispevok o tom ze ked nejakej zenskej povies ze si stavbar tak ta odvali vyrokom ze co povedia jej kamosky ze jej chalan je stavbar...ty kokos to co je za krava taka baba co si take nieco mysli a povie???normalne sa mi rozum nad tym zastavuje...ja mam priatela stavbara aj vsetkych kamosov v partii a vobec mi to nevadi...ja som nikdy neriesila zamestnanie...nepotrebujem sa vytahovat s tym ze moj priatel je nejaky mega uspesny manazer velkeho podniku alebo nebodaj jeho majitel...vsak vo vztahu nejde o to kto ma ake zamestnanie...a nepochopim take individua ktore len kvoli tvojmu zamestnaniu odmietaju s tebou vztah...podla mna su to len nevyzrete zenske ktore si potrebuju zvysovat svoje ego tym ze sa budu pred inymi vytahovat ze s akym ja uspesnym chlapom chodim...hm je to trochu od temy ja viem ale tak nemohla som na toto reagovat...
asi by som si zaplatil zensku keby som to nevedel inac poriesit
Volumka takze uz si zase spolu s tym tvojim chlapcom? :) Takze uz nie si na tom zle? (sry za OT, ale ked ta tu tak vidim)
iluzer, chápem ťa... nevyplatí sa čakať, lebo čím človek na to viac myslí, tým je to asi horšie. Neviem, láska musí prísť sama. Aj u teba sa dostaví ak to ani čakať nebudeš a po tom si už len s úsmevom na to spomenieš a budeš si vychutnávať ten pravý pôžitok zo sexu :) Uvidíš, že to bude o doooosť iné aké je to teraz :)