Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
Urcite ze nie to je samozrejme.ale co mam robyt ked dokazem predat svoju pracu ?a moj osobny zivot je v ruinach?myslis si ze bude pre mna jednoduche nejaku spoznat a nosmalne sa s nou bavit?ja viem ze bez pomoci inej osoby to uz nedokazem,zacal som si znovu davat svoj zivot do poriadku ,vybavi5 som si 6 dnove osobne volna s tym ze budem robzt 7 dni v kuse,zacal som chodit medzi ludi ale aj tak je tak je to pre mna tazke sa medz nich zaradit,pokial by som aj nejaku spoznal aj tak by to nevydrzalo ,boli by z toho len hadky ze nemam na nu cas,alebo by boli hadky skrz moju pracu atd.hoci je pravda ze tuzim mat svoju rodinu len su tu aj ine otazky co ma trapia.
vsetci kolegovia mi vravia ze som super chalan aj sa cuduju ze nemam dievca ...videla si niekedy plakat chlapa?ja hej a nie raz hlavne ked lezi niektori z kolegou v nemocnici a ked pridem za nimi kuknut tak vidim ako placu ked ma zbadaju vo dverach.
no ako vidim nema zmysel o tom s tebou debatovat :( pripadas si ale stastny????????
ja nikdy nie som dlho na jednej stavbe maximalne 7 dni a potom idem na dalsiu som moc ziadanym na podniku,doma som maximalne 5 dni v mesiaci niekedy enem 3 dni,denne fyzicky zniceny na 100%,pokial by nejaka vstupila do mojho zivota tak by mi v nom narobyla riadnu rosadu a by som sa nevedel z toho spametat navyse som uz na take veci starý a aj podnikovy psichiater mi to vcera povedal mame totiz povinne sedenia co urcuje podnikový lekar.
nie som ani typ chalana co dokazwe striedat zeny na beziacom pase ako tý svalnatý suchari. som enem jeden normalny chalan.
jasan ze som sa prihovoril no ale kazda bola dost na pozore ale zase nie ze by som ich oslovil 20 ci 30 enem 3 viac nie.aj to je uz 10 rokou do zadu.
a navyse mame to v rodine ze kazdý kto bol murar nemal ziadnu rodinu ani skusenisti zo zenami a ja som uplne posledny murar v rodine celkovo 30 ty ostatny su uz nebohy.
loptos a prihvoril si sa uz vobec nejakej? Velmi vela zien je stale takych, ze cakaju na prvy krok od chlapa, nemusis sa bat. Si stavbar, takze urcite casto menis lokalitu, tak ked aj nastane nejaky trapas ti to moze byt jedno, ved aj tak za par dni ci tyzdnov ta tam uz nik neuvidi :)
no z prachmi a majetkom by som urcite stastny nebol.
no ani raz som si nevsimol naznak u zien ze by som sa im pacil, ci mali o mna zaujem ......no a na 100% viem ze skoncim ako panic navzdy takze niet co riesit,mozem kludne pracovat dalej a zit tak ako toteraz.
LOPTOS-hm..ako nechcem ti brat tvoj nazor ale podla teba chcu zeny len prachatych chlapov s autom a velkym domom??no mozno si na to prisiel podla toho ako sa k tebe zeny spravaju...ako ja nevravim ze by som brala aj nejakeho trhana alebo bezdomovca..ale nehadz nas vsetky do jedneho vreca...treba sa trosku porozhliadnut okolo seba asi si vyberas zle typy...a este jedna otazka...ty si myslis ze keby si mal tolko prachov,dom aj auto tak by si bol stastny???mozno by si mal zenskych kolko by si chcel vsetky by sa na teba lepili ale vacsinou by to boli len zlatokopky ktore idu po prachoch...tazko by si zistoval ci im ide naozaj o teba alebo len o tvoj majetok...a takto ked nemas tucne bankove konto ani velky dom aspon vies ze ten clovek co je s tebou je s tebou kvoli tomu aky si a nie co mas...takze sa zamysli
sice ja sa mozem ozyvat najmenej, vsetci by ste zizali akeho mam chlapa:D
myslim si lucia ze otrhaneho chlapa by si urcite nechcela takisto, ale kto zaraba aj manualne nie je zly..
ale houbi, je to pravda. Chlapi meraju atraktivnost vyzorom a zeny funkciou a zarobkom.