Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

efkooooo

neviem co tu riesite ..ja ked som to cakala najmenej prisiel princ na bordovej audine a bolo :D..chapete nemozete hladat to je strasna blbost a pritom to nieje naozaj laska ked hladas silou mocou niekoho a povies si a toto moze byt ta prava../y.. a podla mna ten vek nieje az taky strasny sice prekvapujuci..ale cudujes sa ked mas tolko roboty?a mozno tak na rosinne oslavy a to vse?.. podla mna to pride samo ..nehovorim ze mas cakat ale vacsinou to je necakane..chvila v ktorej si neuvedomis ze to je ta osobka..chapete..len moj nazor

loptos

Myslim si ze u mna bude problem aj v tom ze som tichy a mam pozdlz celej tvare velku jazvu po velmi tazkom uraze takze takym veciam moc sanci nedavam.

fero_mrkva

Jasne, vravim ti 7kraska, na take veci co by som preto neskusil, hadam uz ani neprides. je to smutne, lebo nechcem skoncit ako loptos. Podla mna sa ma zeny zlaknu lebo citia ze uz mi ten vztah velmi chyba. Oni to asi nejak vycitia.

sedmikraska

loptos, ale fero to aspon skusa a necaka, ze mu pecene holuby budu padat do huby!
Fero, skusil si uz aj stretavku osamelych? Viem, ze v topolcanoch sa nieco take konavalo a tam chodia ludia s tym istym zamerom ako ty, ale nie su to vsetko skrachovalci, chodia tam za zabavou, vyskusaj aj ty nieco take

loptos

A este vyberam si podla toho ako sa sprava ,aky ma usmev...jednoducho podla povahy vyfintene a moc sexy co priam kricia aby si ich kazdy vsimol ma moc nepritahuju.

to fero mrkvicka mas dobrý nick :))
ale ine som scel a sice ze mozno poviem to ostro lovis v zlych vodach a chcelo by to preist na iny rybnik..

loptos

No ja mam na to iny pohlad a sice ze je to klasicka obrana zien samozrejme ze su medzi nimi aj take co balia chlapou aby si robyli ciarky na papier,su medzi nimi aj vysokosko rkolacky kere nevedia co v zivote chcu,su aj karieristky,su aj take kere ra v 22 vydaju maju dieta potom sa s nimy ich druh rozide a potom vychovavaju deti same.je ich neurekom ale u kazdej mozes mat sancu aj nemusis mozes sa hociktorej prihovarat ,mozes mat super povahu ,mozes byt zabavny ale ked nespadas do jej predstav tak u nej sancu nemas..Netreba si z toho robyt tazku hlavu,ked to pride tak to pride a ked nie tak nie ...

fero_mrkva

Pozri loptos, ani ja nemam zenu, a uz to tiez pomaly vzdavam, a neoslovil som 3 , ale najmenej 30. Takze ty si na tom este dobre. Sedmikraska, ja uz neviem, vzdy sa do mojej situacie. Co by si robila?

sedmikraska

loptos, za 3 skrachovale pokusy zoznamit sa s dobrou zenou to predsa nemozes uplne vzdat!! Vies kolko zien to urcite tiez takto vzdava ako ty a tuzi po rodine? Vies ake stastne by boli pre teba tie 2 volne dni v tyzdni, keb yvies, ze ta doma caka zena, co sa na teba tak isto tesi ako ty na nu? Urob to pre seba!