Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

loptos

napisem to takto panicvo je to najcenejsie co clovek ma tak preco sa toho mame zbavit v mladosti ??? su ludia a môzu to byt kamosi kerí sa nam za to smeju a pritom su este vecsi hlupaci ako my aj ked su medzi nimy výnimky.mam par kamosou co o to prisli v 15 a striedaju dievcata ako na pase a ked sa ich spítam co z toho maju tak povedia ze nic a ze ako my zavidia si viete predstavit co im poviem.

stanley1

ja mam 17 a som stale panic.. neviem preco sa vsetci tak hambia ja sa tym obcas aj pochvalim.. noa? :-P ja som rad ze som na tom tak ako som..

fazula

juuuj chcela by som byt na tvojom mieste... panna v 20... asi sa chytate za hlavu vsetci, ale neboli ste znasilneni ... sa citim ako spina, ktoru si niekto vezme, ked sa mu zachce. fuj. a uplne som prisla o tu moznost a nadherny pocit prveho milovania s niekym, koho budem lubit... :'(
uzivaj si panictva, bud hrdy. neolutujes to. budes rad, ze si pockal..

terresa8

podla mna to nieje ziadna hanba... Moj piatel mal 19 ked sme mali prvy krat sex... Len si pockaj na tu pravu s ktorou to neolutujes. Good luck!

blbana blba

no tak ja vam poviem... robite spravnu vec...pretoze ja som vas presny opak...mala som 19 a bola som taka sprosta ze som sa vyspala s prvym debilom co prisiel, nelubila som ho ani on mna...a sex aj tak stal za hovno...takze hanbit by sa skor mali taki ako ja...

podobnaaa

Ahoj ja mam takisto skoro 20rokov a som panna,a mam taky isty problem ako ty, stve ma to ale co uz mozno raz to pride a dufam ze coskoro,lebo take na jednu noc ja nechcem...ale som rada ze su aj takí chalani ako ty

loptos

No uz sa tým nezaoberam staci to hodit za hlavu ,nemysliet na to a hotovo.90%kolegou co je 1500 ludi ma podporuje v tom aby som ostal panic a to je fajn zvysok ludi co sa mi vysmieva ignorujem v plnom rozsahu.
Na oskavy v rodine nechodievam citim sa tam ako debyl ani do spolocnosti moc nechodim maximalne s kolegami.

neboj nic!

Moj sucasny chalan bol panic,az kym ma nespoznal - cize do 23 a nema s tym nijaky problem..je uzasny milenec. proste pockal kym prisiel jeho cas. urcite nesexuj s niekym len preto aby si uz nebol panic.nezaoberaj sa tym tak a pekne si pockaj ani sa nenazdas a bude to ! :) drz sa.