Male biele hrcky na penise

jedenastka

skoda ze ti to my nemozeme pozriet,urcite by si mal hned diagnozu,ale vazne chod k tomu lekarovi mne to pripada ako take tenke bradavice,ktoré sa robia aj na krku a pod pazuchami,obycajne s ato vypaluje ale tam je to citlivé a ked povies ze nie nemozu ta donutit,asi skor teda kozné

ls

Treba ísť okamžite k urológovi. Ide pravdepodobne o vírurové ochorenie condylomyta, ktoré sa dá samozrejme preniesť aj na partnerku! Odstránenie sa robí skoro bezbolestne. A stresy z toho, že ideš svoj penis ukázať ku urológovi mať nemusíš. Urológ je na to urológ, aby Ti v takomto probléme poradil a nie ti uškodil.

dfgdg

To iste mam aj ja a ku koznemu nepojdem ani keby sekeri padali,ak viete co za vodicku sa nato dava tak napiste nazov,skusim si to kupit dakde :(

maburka

stearil, nic si z toho nerob moj priatel to ma tiez, a pouziva na to detsky olejcek avril a masiruje alebo vtiera si ho, a fakt to pomaha , to mu poradila doktorka

lole

a to s tym akoze aj sexujes? ja byt tvoja priatelka, tak by som do postele s tebou nevliezla. to su cely chlapi - neviem, preco mate obavy ist s takymito vecami k lekarovi,k ved vase ego tym neutrpi. a nebojis sa, ze to je nejaka infekcia a mozes tym nakazit aj partnerku? A keby mala tvoja partnerka takyto problem, spaval by si s nou??? urcite by si ju hned v prvy den vyskytu hrciek vysikoval ku gynekologovi. ze?

vvv

Ktym hrckaam!
Mne trvalo roky sa odhodlat a ist stym ku lekaarovi a ku koznej..
Ale nemusite sa baat.
Je to normalne a ma to kazdyy 3 chlap.
Tak ako ja..
A poradiim sexujte potmme :)

ullyssee

prosim poradte mi niekto, mal som oralny sex s priatelkou a ma to trosku bolelo( asi sa dotkla zaluda zubami) a mam teraz take cervene flaky, najprv to vyzeralo ako ranky a teraz ako flaky. Je to nieco vazne?

cmiso

Vyzera to na bradavicu. Radil by som fakt zajst za tym doktorom, netreba sa bat. Ak vam to pomoze, tak uz urcite videl(a) penis monohokrat (niecom podobnym ma ukludnovala kedysi moja mama ked osm siel do sauny :) ).
Ale vazne... radsej "nejaka vodicka" ako tekuty dusik.