Us par rokov mam malinke biele hrcky na penise, najviac v oblasti zaluda na zaciatku.Neviete co by to mohlo byt???Som znepokojeny..
Male biele hrcky na penise
Nazdar. Mam ten problem Hirsuties papillaris penis, presne ako na obrazku na www.sexus.cz. Ku urologovi nejdem, prosim poradte nejaku mast alebo nejaky liek, ktory je volne dostupny v lekarni (bez predpisu), ktory by tento problem odstranil. OK? Diky moc!
asi to je ono.... ale kde na žaludi ??? na korune ? (koruna-najširšia čast) ...
A zmizne to niekedy?
to je blbost... a čo jej to može vadiť...Hirsuties papillaris penis- ja som zase otom čital že to zmizne normalne ako jebaky...
tiez to mam a netrapilo ma to vobec, ale prednedavnom som v jednom ceskom casopise cital ,ze vraj to moze skodit partnerke a to ma trapi
ano "skuseny" presne to mam - Hirsuties papillaris penis
a hovoriš že je to absolutne neškode?
Poviem Vam ze ten problem som mal aj ja, islo o condilomy, ktore ziskate sexualnym stykom od partnerky.Cize sa jedna o virusovu chorobu.Chodte ku urologovi ten, vas posle na chvilku do nemocnice, kde vam to pekne vypalia.A vobec to neboli, mne to robili tak, ze ma uspali...nic som necitil a po prebudeni tiez nie. Je to len jednodnova zalezitost nic viac. takze sa toho nebojte.Urcite budete kludnejsi.
HANS verrumal nie je na take veci, lebo lepta. A to vobec nie uz v okoli zaluda, kde je pokozka dost citliva.Mam pocit ze to mas napisane aj v navode...nepouzivat v okoli pohlavnych organov.
dajte sem niekto fotku jak vam to vyzera
chcem sa ujistit že je to to čo si myslim