Us par rokov mam malinke biele hrcky na penise, najviac v oblasti zaluda na zaciatku.Neviete co by to mohlo byt???Som znepokojeny..
Male biele hrcky na penise
Hirsuties papillaris znamena tie male biele pupienky na kmeny zaludu... aj mna by zaujimalo co to pomoze
pomaha na Hirsuties papillaris penis napr. krem CANESTEN?? pls odpovedzte
mozu byt tie "pupinky"aj po celom penise biel tvrde bodky??
hans.....a ked si to s tym natieras tak ti to mizne???
pozrite si toto snad vam to pomoze...
ja to mam odjakziva,su to take male biele akoby riasi v korune penisu.Bol som s tym u urologa a povedal ze to ma kazdy 3 chap,ze je to uplne normalne.Su to nejake mazove zliazky vdaka ktorym vlasne nemas vysuseny penis.Niekto ich ma taketo vatsie a niekomu ich ani nevidno,on ich ma tiez takze ziadny strach.
prosim vas chcem sa vas spitat ci sa to da preniest pohlavnym stykom..!!!odpiste diik
možeš si to dat ešte schladit čo je odost lacnejšie ... ked sa to schladi tak to zmizne.. ale ma to tie iste dosledky ako vypalovanie
Pre Tunonegro: Dik za odpoved, vobec si ma nepotesil... :-( Mne to proste vadi a chcem sa toho zbavit! Ale dat si to vypalovat kvapalnym dusikom urcite nemienim! Asi sa budem musiet nejako prekonat a navstivit urologa, nech on nieco vymysli... Musi predsa existovat nejaka mast alebo lieky!
To chala : chalan ono to nezmizne nikdy zmier sa stym!jedine ti možu spravit operaciu laserom ktora stoji okolo 15 000 sk a je tam riziko že v budunosti to bude mat nasledky že pri sexe alebo masturbaci nebudež nič citit...