Zapcha - babske rady proti nej

leuscha

odhliadnúc od ceny, by som si na začiatok asi zaobstarala to menšie balenie a uvidíš, či ti bude vyhovovať, ak hej, tak si nabudúce kúpiš už to väčšie balenie

hellkazuza

gogora nie, nepocula. nie je to asi moc znami produkt, ked som o nom este nepocula. ale tak som otvorena aj novym produktom a rada ho vyskusam. dufam, ze mi pomoze. ktore balenie sa viac oplati? kolko to vlastne stoji?

gogora

Ano, to je pravda, ze sa predava v dvoch velkostiach a to 125g a 250g. Presne kolko vydrzi ti neviem povedat, nikdy som to neodsledovala ale dava sa len za malu odmerku, takze ked si kupis to vacsie balenie, tak ti vydrzi dlhsiu dobu.

gogora

Nieeee Zuzka! Vobec nie je chemicky upravovana, je to 100% rastlinna prirodna vlaknina zo semien guarovej rastliny. Ten produkt sa vola OptiFibre, nic ti ten nazov nehovori? Nepocula si o nom?

ahjajjaj

dostatok vlákniny, ovsené vločky, ovsené otruby, ovocie - napr. hruška, ananás, probiotiká - napr. acidko, jogurt so živými kultúrami, celozrnný chlieb miesto bieleho, vylúčiť koláče, ale celozrnný chlieb s maslom a medom môže byť, žiadna čokoláda, sušené slivky aj zavárané ovocie sú dobré. Dobrá je aj ražná káva, alebo normálna káva s mliekom. Ešte biela ryža spomaľuje vyprázdňovanie, rovnako ako biele pečivo. Dbať o dostatok tekutín, najlepšie vody. Sladké nápoje môžu pôsobiť opačne.

gogora

Vlaknina velmi pomaha na zapchu! Jeden cas som uzivala vlakninu aj v prasku a dovolim si tvrdit, ze to bolo najucinejsie. Furt to aj teraz mame doma, lebo aj mamina ma so zapchami problemy, tak aby sme to mali po ruke. Ja som nastastie uz v pohodicke (klop, klop).

domCCA

aliria ahoj:-) ako citam tvoju spravu, tak vyzeras byt uz bezradna. co vsetko si uz vyskusala? skusala si nejaky produkt s prirodnou vlakninou?