Poradi mi niekto nejaku babsku radu proti zapche?Nie prehanadlo.nieco vo forme korenia, caju a pod.Setrne.dik
Zapcha - babske rady proti nej
k rieseniu tohto problemu... vcera vecer som nalacno pojedla cokoladu s orieskami a tie vetry by mi mohol zavidiet nie jeden drevorubac :D a dnes mi bolo dost nanic, tak som si rano dala psyllium, zapila to vodou, asi polhodku na to jogurt a o hodinku hrozienka, ktore som predtym mocila do vode... a na to este kavu (s mliekom samozrejme)... ledva som dosla na wecko :D niekedy vsak to nepomaha, clove musi byt maximalne uvolneny, co sa nie vzdy da :/ tak hadam som dala inspiraciu.. :P
ráno si daj trochu sušených hrozienok zaliatých troškou teplej vody
Necital som ostatne prispevky, tak sa mozno budem opakovat. Ale dat si zrana cigaretu a k tomu kavu... no a potam sa serie :D
vyskušal som asi všetko čo tu bolo spomenute..vždy mi to zabralo len na kratky čas..najdlhšie vydržali probiotika..teraz si davam magnezium 3x denne a problem so zapchou sa stratil..stravujem sa uplne normalne..malo vlakniny a vela udenín a všetko je ok
pit vela vody!!
Ja si rano davam hned po zobudeni teplu vodu s citronom,potom si dam psyllium.po 10minutach idem na velku. Potom sa naranajkujem-jedavam vacsinou len ovocie-bud 2ks jablka.banany,hrusky. Ale teraz som na protiplesnovej diete tak ovocie si na rano nejedavam.namiesto toho jem pohanku,celozrnnu ryzu s kokosovym olejom. Po ranajkach idem sa namapovat a potom zasa na velku. A to je u mna kazdy den. Nejem maso,mlecne vyrobky. Sem tam biely jogurt,sladkosti,kavu. Ja takto dlho uz nemam problemy so zapchou.
ahojte
minerálna voda ŠARATICA - kúpiš v lekárni
dakujem za rady :) vyskusam vsetko...a presne to je moj problem, ze ma strasne zapeka...stravu mam fakt roznorodu, na to si davam pozor...ale nedokazem to vytlacit (uz som to musela takto povedat)