Zapcha - babske rady proti nej

eva2574

k rieseniu tohto problemu... vcera vecer som nalacno pojedla cokoladu s orieskami a tie vetry by mi mohol zavidiet nie jeden drevorubac :D a dnes mi bolo dost nanic, tak som si rano dala psyllium, zapila to vodou, asi polhodku na to jogurt a o hodinku hrozienka, ktore som predtym mocila do vode... a na to este kavu (s mliekom samozrejme)... ledva som dosla na wecko :D niekedy vsak to nepomaha, clove musi byt maximalne uvolneny, co sa nie vzdy da :/ tak hadam som dala inspiraciu.. :P

vyziva

Dobrý deň chlorella + pitný režim, úspech zaručený. poprípade zvýšiť podiel vlákniny v strave s dostatočným pitným režimom. (dodať len vlákninu bez dostatočného pitného režimu nemusí pomôcť, práve naopak môže uškodiť).

Laci558

Necital som ostatne prispevky, tak sa mozno budem opakovat. Ale dat si zrana cigaretu a k tomu kavu... no a potam sa serie :D

MCR

vyskušal som asi všetko čo tu bolo spomenute..vždy mi to zabralo len na kratky čas..najdlhšie vydržali probiotika..teraz si davam magnezium 3x denne a problem so zapchou sa stratil..stravujem sa uplne normalne..malo vlakniny a vela udenín a všetko je ok

gucciok85

Ja si rano davam hned po zobudeni teplu vodu s citronom,potom si dam psyllium.po 10minutach idem na velku. Potom sa naranajkujem-jedavam vacsinou len ovocie-bud 2ks jablka.banany,hrusky. Ale teraz som na protiplesnovej diete tak ovocie si na rano nejedavam.namiesto toho jem pohanku,celozrnnu ryzu s kokosovym olejom. Po ranajkach idem sa namapovat a potom zasa na velku. A to je u mna kazdy den. Nejem maso,mlecne vyrobky. Sem tam biely jogurt,sladkosti,kavu. Ja takto dlho uz nemam problemy so zapchou.

veronikkka5

dakujem za rady :) vyskusam vsetko...a presne to je moj problem, ze ma strasne zapeka...stravu mam fakt roznorodu, na to si davam pozor...ale nedokazem to vytlacit (uz som to musela takto povedat)