Zapcha - babske rady proti nej

vevericka

lanove semiacka (rozomlete) lzyicka dve do jogurtu alebo tvarohu..nebude prehanat, ale stolica sa upravi
plus dostatok vlakniny (ale pozor aj s dostatkom vody )
plus matovy caj

veronikkka5

ja som nebola uz asi 8 dni na wecku...uz fakt neviem co mam robit...nic na mna neucinkuje. ked som doma, tak vsetko ok, chodim pravidelne, ale akonahle zmenim prostredie...koniec. neviem, ci to je psychicke...no proste nie a nie...citim, ze uz musim, ale neda sa.

kkkkkkk

mala som zapchu dlhsiu dobu, nic mi nezaberalo,a ni acidofilne mlieko ani ovsene vlocky... aj tak bola stolica velmi mala.. no vcera vecer som to trocha prehnala s alkoholom.. dnes rano som skoro naraz vypila 1,5l vody.. viete ako ma prehnalo :D taku hnacku som v zivote nemala. isla zo mna uplne tekuta stolica ako voda a sem tam aj tuha.. no strasne :D ale aspon som sa konecne poriadne vyprazdnila. tak dnes jem iba ovocie a zeleninu a ryzu a pijem vela caju :) len neviem ci ma tak prehnalo z toho alkoholu alebo z tej mineralky

pipia22

ja som tiez mala problem kupila som si v lekarni vlakninu psyllium miesala som si ju kazdy den do jogurtu po tom sa ma zapit cca 3dcl vody a pomohlo, od vtedy nane problem, radost na wc-ko.