Poradi mi niekto nejaku babsku radu proti zapche?Nie prehanadlo.nieco vo forme korenia, caju a pod.Setrne.dik
Zapcha - babske rady proti nej
susene slivky, ale tie su skor na to ked je stolica priliz tvrda
lanove semiacka (rozomlete) lzyicka dve do jogurtu alebo tvarohu..nebude prehanat, ale stolica sa upravi
plus dostatok vlakniny (ale pozor aj s dostatkom vody )
plus matovy caj
ja som nebola uz asi 8 dni na wecku...uz fakt neviem co mam robit...nic na mna neucinkuje. ked som doma, tak vsetko ok, chodim pravidelne, ale akonahle zmenim prostredie...koniec. neviem, ci to je psychicke...no proste nie a nie...citim, ze uz musim, ale neda sa.
aj mna z alkoholu.. teda ak večer pijem dak na další den.. to ide:D
mala som zapchu dlhsiu dobu, nic mi nezaberalo,a ni acidofilne mlieko ani ovsene vlocky... aj tak bola stolica velmi mala.. no vcera vecer som to trocha prehnala s alkoholom.. dnes rano som skoro naraz vypila 1,5l vody.. viete ako ma prehnalo :D taku hnacku som v zivote nemala. isla zo mna uplne tekuta stolica ako voda a sem tam aj tuha.. no strasne :D ale aspon som sa konecne poriadne vyprazdnila. tak dnes jem iba ovocie a zeleninu a ryzu a pijem vela caju :) len neviem ci ma tak prehnalo z toho alkoholu alebo z tej mineralky
ja som tiez mala problem kupila som si v lekarni vlakninu psyllium miesala som si ju kazdy den do jogurtu po tom sa ma zapit cca 3dcl vody a pomohlo, od vtedy nane problem, radost na wc-ko.
kava....
Rano na lacny zaludok vypit 2dcl vody - ja potom hned idem o par minut :)
slivkova stava-dzus
Ja ako preháňadlo odporúčam 33% šľahačku, z nej ma vždy poriadne prehnalo, vyskúšajte