Zapcha - babske rady proti nej

zuzimulka

ibed ak ti mam napisat z vlastnych skusenosti, tak mne to nevyhovovalo a ani nepomahalo. sice som uzivala praskovu formu, lebo tabletky zbytocne len zatazuju viac zaludok ako prasok ale aj tak mi nepomohol. mne najviac pomohol OptiFibre. to je podla mna lepsia vlaknina a aj my viac vyhovuje, ze je bez prichute, takze ani necitim, ze to mam v jogurte alebo v nejakom napoji primiesane. byt tebou nespekulujem.

ibed

Baby? A aké máte skúsenosti s užívaním Psyllia ? Prečítala som si o ňom len samé kladné recenzie. Existuje v práškovej podobe a v tabletkovej. Mne sa pozdáva Psyllium vo forme tabletiek, nakoľko je to oveľa praktickejšie. Je podľa Vás výsledný efekt rovnaký ? Prípadne akú značku užívate, máte nejaké overené typy, rady? Ide jar, tak by som chcela niečo na prečistenie organizmu .... Ďakujem za odpovede

nikma

vlaknina je nieco ako banan. pomoze ti ako pri zapche tak aj pri hnacke, ono to celkovo upravi travenie a vylucovanie

lenyia

Babyyyy a tá vláknina pomáha iba proti zápcham alebo aj hnačkám. Už tretí deň ma preháňa a som z toho na prášky, odpíšte pls čím skôr, ďakujem!

raduskaaa

ibed ani nevies aka som ostala rada, ked som si precitala, ze ti uz zacina vlaknina optifibre ucinkovat, to je super...:) tesim sa..

ibed

Životosprávu určite nemám zlú. Už vyše 5 rokov som vegetariánka, jem veľa strukovín, ovocia, v zime pomenej zeleniny, veľa bylinných čajov a čistej vody. Rozhodne od kedy je takáto situácia, tak mám aj viac pohybu, sladkosti a mlieko vrátane mliečnych výrobkov jem minimum nakoľko sa snažím schudnúť ale je pravda že pečiva sa neviem vzdať .... ale už sa Optifibre začína prejavovať .... zhruba každý druhý deň idem na vc.... možno len viac času potrebovali moje lenivé čreva, budem pokračovať s užívam aj naďalej

simranka54

tiez ma to napadlo, ze to moze byt aj zlou zivotospravou, ked ani vlaknina nepomaha na normalne fungovanie vyprazdnovania. taktiez som jeden cas neriesila moc stravu a s vyprazdnovanim som mala velke problemy :/ potom som si kupila optifibre, zacala som sa aj inak stravovat a teraz je vsetko v poriadku, tak ako ma byt :) takze z toho vyplyva, ze treba aj stravu upravit, ked nepomaha vlaknina.