Poradi mi niekto nejaku babsku radu proti zapche?Nie prehanadlo.nieco vo forme korenia, caju a pod.Setrne.dik
Zapcha - babske rady proti nej
Kočky, napíšte neskôr ako Vám to zabralo. Užívam už týždeň, trikrát denne a nič - zápcha pretrváva naďalej. Môj sen je ísť na vécko každý deň, vtedy budem spokojná.
citala som na ich stranke, ze pokial ide o napoje, tak jedina podmienka je, ze sa nema prasok miesat do bublinkovych napojov, ale inak do vsetkych ostatnych teplnych ci studenych napojov ano. a dokonca som sa docitala, ze sa tento prasok moze zamiesat aj do potravin kremoveho charakteru a to napriklad do jogurtu alebo do zemiakovej kase. tych sposobov je fakt vela a preto to tak lahko aj deti uziju.
adellline nie, nemusi to byt len cista voda, moze to byt kludne aj caj alebo iny napoj. je v podstate jedno, do coho ten prasok zarobis. ucinnost ma stale rovnaku. a kedze je bez chuti (fakt uplne bez chuti) tak to mozes primiesat fakt do hocicoho:):)
nemusi sa teda pridavat a miesat len s vodou? ja som po nom tiez poskulovala a ked tu o nom takto pisete, ties si ho asi pojdem kupit
gogora tak som si nakoniec predsa len kupila to vacsie balenie, kedze mi prislo cenovo vyhodnejsie. bola som v sobotu v lekarni, kedze som potrebovala ist mamine kupit lieky, lebo je chora, tak som si rovno aj toto pre seba kupila, aby som to mohla zacat uzivat. davkovanie mi zatial vyhovuje a davam si to do caju, takze fakt ani neviem, ze nieco v nom mam. zatial to hodnotim pozitivne :)
ahaaa ja som si ho akurát v piatok kupovala, tiež som dostala na neho odporúčania, lebo posledné mesiace ma zápcha drží tak povediac stále. pritom sa tiež ako ty snažím zdravo stravovať a myslela som si, že sa mi to tou stravou upraví
palinocka u mňa je to tak, že odkedy som začala zdravšie jesť, mam viac pohybu, viac tekutín tak paradoxom všetkého je, že mám zápchu (cca 2krát do týždňa a aj to dosť skromne) ale tu som mala aj predtým. Takže dúfam, že Optifibre zaberie, a ak budem spokojná nebránim sa tomu, že to budem užívať ako prevenciu. Nakoľko ide jar a práve jar je najlepšia na takého očisťovanie. Zároveň už druhý týždeň užívam aj chlorellu. Inak potvrdzujem, že Optifibre je číri a bez chuti (možno trošičku cítiť, že je to iná chuť ale inak je úplne OK). Dám vedieť aké výsledky, to prinieslo ale počula som len samé kladné hodnotenia. Prvé tri dni by si si mala dať len ráno, 3-6 deň ráno a na obed a od 6teho dňa ráno, na obed a večer avšak ja som začala hneď s troma dávkami, časom by sa to malo samo upraviť, tak uvidíme ...
@ ibed ahaaa a prosim ta nevies ako to je ked mam so zapchou problem len tak par krat do mesiaca? ja som si myslela, ze sa uziva, len ak teda uz ten problem nastane no toto vyzera ako taka prevencia
Dnes som si objednala 2 balenia (250g) Optifibre za 15,10€ doprava zdarma. Radšej som zvolila väčšie balenie nakoľko sa denne odporúča prijať aspoň 25g vlákniny. Chcela by som ho brať trikrát denne čo znamená aspoň 15g. Predpokladám, že mi vydrží minimálne na dva týždne. Dám Vám vedieť či zabralo :)
Ked sa spytas ludi, tak kazdy ti odpovie, ze vzdy sa vacsie balenie viac oplati a to plati aj pri tomto produkte. Samozrejme, zalezi aj od danej lekarne, lebo niekde je tento produkt drahsi, inde zase lacnejsi. Osobne nakupujem cez pilulku a tam maju ten 250g za 17,84€ a 125g za 10,74€ (teraz momentalne je v zlave). Ak sa bojis, ze ti to nebude ucinkovat, tak si zober najprv mensie balenie, to uz musis vediet ty. My sme si kupili to velke, kedze to uzivame viaceri, tak nam by sa male vobec neoplatilo!