Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

no, spanieli tiez tak uuuzasne nezarobia, takisto je to tu drahe, ale maloktory spaniel ma 4 deti.. Vedia si spocitat dve a dve a vidia, ze ked si to dovolit nemozem, tak nemam..

vizi

A este ,ine je ,ked mas nevlastnych surodencov,ktori s tebou neziju v jednej domacnosti.Musela by si sa delit a ty si asi zvyknuta na komfort.Spanieli sa cuduju, co to tu rozpravame?Bodaj by aj nie.Posli nejaku spanielku na Slovensko aby porovnala platy.Mojich 7500 si rada vymenim s nou.Prisla som o davky,ktore som na nu dostavala,takze zas odbudlo.Ty si odisla ako 20 rocna a mama po tebe nechcela ani halier.Ved preco aj,ved si uz doma nebyvala.Preco by som mala pytat peniaze a zaco ,ked odide do zahranicia ako napr.ty.Ved bude mat co robit, aby zaplatila byt ,stravu apod.AAAAA-mas pravdu.Treba deti naucit aj zodpovednosti, aj aby si korunku ,ktoru zarobia naucili vazit.Myis vidno,ze nema deti,je este mlada a skocila rovno do velkeho sveta.Mala by si to vyskusat aj tu.Mladsia dcera ,ta chodi na brigady uz asi od 1 roc.sš.,zarobi si korunku,kupi si na seba.Tento rok maturuje a soboty nedele taha od 11 do 22.Aj sa uci ,aj robi.Tak co myslis ,o com to je?Este aj ive veci obcas posunie.Jedna moze,druhej sa neda?Od juna sedi doma,par krat bola na brigade a dost.Nechcem, aby si myslela,ze na nu stale utocim,len chcem aby sa postavila uz na nohy,zivot je kruty.Robota sama nepride.Viem,ze hlada ale asi malo.A caka,no neviem naco.Dceru som sa snazila vychovat dobre.Sama som prezila kadeco ale mame som vzdy pomahala.Od mala.

myis

Ja som mala ale stastie, ze som mala matku s obchodom a nemala som nevlastneho otca, co sa vyvaloval pred telkou, posielal ma pre pivo, vyblakoval po mne, atd.. To bolo moje stastie, ze som mala podporu aj ked sa mi nedarilo, lepsie povedane keby sa mi nedarilo... To je velmi dolezite pre mladych ludi, aaa, mat dobre zazemie..

identity

"Má dospelé, neštudujúce dieťa prispievať na chod domácnosti v dajme tomu priemerne, alebo ľahko podpriemernej rodine?" ANO, v kazdej rodine aj nadpriemernej, aj ked tam by to bolo asi zbytocne.

myis

Vies aaa, ja na svoje nazory nepotrebujem suhlas druhych a nejake ankety, ja viem, ze toto je moj nazor, tak som bola vychovana a tak je to podla mna spravne. Ak potrebujes nejaku anketu na uistenie, ci je tvoj nazor spravny, tak potom ako si za tym stojis?

aaaaa

Vidíš Myis, ty si pracovala aj počas štúdia. Načo si robila, keď si mala mamu? Podľa mňa preto, aby si si zarobila svoje peniaze, z ktorých si mala určite väčšiu radosť, ako keby ti ich dala mama a to radíme aj Ivanke mladšej, nech nefňuká a nech robí, je úplne jedno čo. A keď vybaví prácu v zahraničí nech tam okúsi pracovať, ani tam jej nedá nikto nič zadarmo. moja dcéra chodí iba na strednú a cez prázdniny si privyrábala na brigádach. Niečo si kúpila a niečo odložila a poviem ti, že sa teší, keď jej príde výpis z banky, koľko tam má našetrené. A to jej doma dáme všetko, ale má pocit, že nie je k ničomu, že si vie zarobiť.

aaaaa

Môžme tu zaviesť anketu.
"Má dospelé, neštudujúce dieťa prispievať na chod domácnosti v dajme tomu priemerne, alebo ľahko podpriemernej rodine?"

Myis, ak bude viacej odpovedí nie, tak sa zamyslím nad svojim názorom a budem myslieť, že mám fakt zastaralé názory.