Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

lianka

vas akonverzacia sa uz pomaly zvrhava na temu- kto ma pravdu,matka alebo dcera?ale pointa je,ze pravda je uprostred-ide skor o to,aby obe dokazali prijst na kompromis...moj nazor ;o)

identity

ja viem, ze si to mysli aj jej dcera, bolo by mi divne keby si jej dcera myslela nieco ine. to nie je argument. takze potom, ked ivanina mama si mysli, ze by mala prispievat, pomahat doma a tak dalej, tak to potom tiez asi plati. ved si to mysli ivanina mama.

vizi

Nie kazdy sa narodi pod dobrym slnkom.Ja som sa asi narodila zle.Mam smolu.Vlastny otec pil,byvaly muz pil,tento pije.Niekedy mam pocit,ze som sa nemala narodit.Myis-vidis ty si pracovala ako delegatka cez prazdniny,kdezto moja dcera ,ked som jej povedala,nech si najde brigadu ,aby mala nejaku korunku pre svoju potrebu povedala,ze si uziva prazdniny.A peniaze by som jej z brigad nezobrala ,ver mi,ani mladsej neberiem.Som rada,ze si kupi ,co sa jej paci a naco moj prijem nestaci.Len na nevyhnutne veci.Ale myslim,ze dieta,ktore byva u mamy,je vyucene ,by malo prispievat,Ani hotel neni zadarmo.Tiez elektrika,voda a pod.Aj pocitac som vzala len koli nim dvom.Mam 25 rocneho brata ,nasi maju peniaze a tiez mama nakazala bratovi, ze musi prispievat.

identity

lebo si to citam. je dolezite nezlyhat ako matka, ale ako si na to prisla, ze ona zlyhala? v com? a nie som ona, ale on.

myis

ako vies, ze nie som matka? Si si domyslela? Ale mam matku, tak viem, ake je dolezite nezlyhat ako matka. Su to silne slova, ale pravdive

identity

na zaklade coho sudis, ze zlyhala ako matka? to su dost silne slova, hlavne od niekoho kto este matkou vobec nie je sa mi to zda este aj smiesne, ze si dovoli take nieco povedat.

myis

Mama nechcela po mne halier, ani ked som byvala doma, vsak do 20. som bola doma. Nazor mojej maminy je taky, ze ako by si mohla dovolit pytat peniaze od svojho dvadsat rocneho dietata, ktore chudatko sa este nemalo ani cas poriadne postavit na vlastne nohy??

myis

Ivana, dam ti jednu radu.. Mozno som mlada, ale viem, ze keby som mala problem s mojou dcerou tak by som si ju posadila a porozpravala sa s nou, dala by som jej pocitit, ze je velmi dolezita pre mna (a to by som urobila, aj keby mala 60 rokov), si zlyhala ako matka tak namiesto vypisovania tu a stazovania sa, aka si ty chuderka, chod za svojou dcerou a objim ju..