Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

lianka

vizi ja uplne do vasho zivota nevidim,sem mozno pisat len nazor-ona svoj a ty svoj.rozhodovat kto v com ma pravdu nema nikto tu pravomoc...ale nikdy nic nie je chyba jedneho cloveka;o)tak striehni na nu a zavri sa s nou do izby,zamkni na kluc a tam sedte hodiny kym sa nerozhovori ;o))))--to uz bol len taky priklad uplne fiktivny,vies,vzdy existuje moznost ako si pohovorit a vy nie ste neznamy ludia-ale matka a dcera a to viete obe...

vizi

Aj by som si sadla s nou, ale obchadza ma ledva sa pozdravi,zazrie,uteka prec,kym pridem z roboty ,uz jej neni.Pride, ked uz spim.Kedysi sme si posedeli spolu,zasmiali sa.Lenze prestalo to fungovat,ked sa z druhom povadili.Zatala sa a bolo.Vraj za vsetko mozem ja.

aaaaa

Vieš, myis, ty si mala šťastie, ale Ivana ho nemá. Život je aj o šťastí. Máš to trochu pomýlené, lebo ak si pracovala v obchode, počas prázdnin,študovala, tak mama ani nemala dôvod od teba pýtať peniaze. Videla, že si zodpovedná, snažíš sa pracovať aj študovať, to je úplne iný prípad. Je to možno trochu výchovou ale hlavne povahou. Nezlyhala Ivana staršia, ale mladšia, keď mala v živote konečne sama bez mamy niečo dokázať. Ona nerobí nič, len sa sťažuje na mamu a otčima, ktoý na rozdiel od nej aspoň robí a živí rodinu a tiež ju aj keď nie je jeho dcéra. Mama by zlyhala vtedy, keby ju nechala v sladkom nič nerobení. Keby mala doma komfort, nikto by jej nič nehovoril, tak by si tam spinkala celé dni a papala a mama by jej dala vreckové a na cigaretky a ona by išla za kamarátmi. Takýmto prístupom by jej viac ublížila ako pomohla.

lianka

identity ;o)ano,ale to mozu len ony dve...darmo sem bude hocikto pisat svoj nazor na ich zivot...je to zivot ICH dvoch,nevedia si najst k sebe cesticku...ale tu cesticku anjdu len ony dve....drzim palce ;o)

vizi

Identity-presne ako hovoris,neni som bezchybna,aj ja som urcite zlyhala par krat,vsetci sme omylny.Je nezamestnana,takze poistenie plati stat.Osobnu poistku jej platim ja.Hlavny problem bol v tom,ze doktorka mi naznacila,ze ma nabeh na anorexiu.Ale ako ste sa docitali,hlad zahana vodou.cigaretou,lebo sa jej nechce spravit jest.Uz si vraj zvykla.To som si tu precitala.Mame doma problem,ze si z druhom nevedia najst pekneho slova.

identity

to co napisala lianka, je spravne. pravda byva neraz kdesi uprostred, najlepsie je sadnut si za stol a v klude sa porozpravat, pokusit sa najst riesenie.

vizi

Myis-ze si slobodna ,nato pride kazdy ,kto to cita,pretoze ako vidis ,len ty jedina mas na to taky nazor.Ti ,co maju uz deti,vedia o com to je.A ze som zlyhala?Mas matku a vies ,ake dolezite je nezlyhat ako matka?To je absurdne.Ako sa moze vzit slobodna do materinskej lasky?Je to smiesne, ze to hovori dievca,ktore nevie co je nosit pod srdcom dieta.

identity

ale ja som si aj nieco precital, takze len tolko by som chcel. ved ma mozes do toho strucne zasvetit. ja netvrdim, ze ivanina mama je bezchybna, tiez urobila chyby, ale si myslim, ze by jej dcera, ked uz nezaraba, tak mohla aspon trochu pomoct. mne sa to zda uplne normalne. aspon toto. tak to funguje vsade, v kazdej domacnosti. bud dieta dalej studuje alebo pracuje, pripadne si hlada pracu a co to doma pomoze. a podaktory zvladaju vsetko. aj skolu aj pracu. aj ked samozrejme, ze kazdy je iny. niekto to zvlada bez problemov, niekto s tym mam problem. ale tak si myslim, ze by mohla co to doma spravit, ked zatial nema pracu a nema ako do rodiny prispiet. a chcel by som sa spytat, ze kto plati poistenia?