Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

lianka

to je kolko maaalo?aj ja mam tolko ;o)))))ja mam zas obcas pocit,ze darmo ludom radis,aj tak sa chcu len vyrozpravat povacsine a idu dalej,ale asi to tak ma byt ;o)

identity

lianka: dakujem, neviem ci moje prispevky za volaco stoja, obcas mam pocit, ze pisem aj odveci. :)) a rokov? maaaalo :))

aaaaa

Ona si nerozumela s otčimom už od začiatku, alebo sa medzi nimi niečo stalo? Možno by bolo dobré , keby si problém vyriešili najprv oni medzi sebou.

Inak to je teraz taký blbý zákon, že rodičia majú deti do 25 rokov živiť. Aby štát nemusel vyplácať nezamestnanecké, tak to hodil na rodičov. S tým poistením, to nie je celkom tak. Štát za ňu platí iba zdravotné poistenie. Starobné, nemocenské a invalidné neplatí nikto. Takže ak by teraz zostala invalid, tak nebude dostávať invalidný dôchodok, ale iba sociálne dávky, ak samozrejme výjdu po posúdení príjmu všetkých šlenov domácnosti.

lianka

identity,inak si mi dost sympaticky,citala som tvoje prispevky aj v inych temach ;o)kolko mas rokov ak smiem vediet?som zvedavaa ;o))

identity

lianka to je pravda. to som napisal aj ja, ze aby si sadli za stol a riesili problem. ale u nich ta komunikacia uz akosi zlyhava. a s tym casom mas pravdu, ale mali by to zacat riesit a nie sa len spoliehat na cas.
vizi: ty ci si bola za psychologickou? len ty, nie s dcerou. chod tam len ty a porozpravaj sa s nou. akoze nedostava prispevok? ved ak si hlada pracu, tak by prispevok mala dostat. ci uz to tak nie je?

vizi

Pritom je to dievca,ktore ,ked sa jej chce tak vyupratuje cely byt ako sa hovori na nepoznanie.Ale to len ked sa chce.A o deti sa vie postarat ,ako hoci -ktora dobra mama.Naucila sa to pri dvojickach,vzdy som sa mohla spolahnut na nu.Len teraz sa k nim sprava ako keby neboli jej surodenci.Viem,ze syn je cert ,dcera je tichsia ,ale su samostatne jednotky v nasej rodine.

Alternativa

OK, Vizi, hlavne my dospelaci sme si kazdy zodpovedny za svoje zdravie, za svoj zivot. Aj Tvoja dcera. A co keby si Ty sama absolvovala zopar sedeni u psychologicky? Aby ma tu niekto zle nepochopil - psycholog nemusi byt o chorobe a vobec nie psychickej. Urcite by Ti to pomohlo riesit mnohe, aj kazdodenne a nelahke situacie. Hoci ich riesenie bude stale len na Tebe. Zacni pracovat Ty sama na sebe a uvidis, ze okolie zareaguje pozitivne - ak bude mat zaujem. A kto nebude mat, tak s tym nic nenarobis.

lianka

ano iskierka nadeje tam je samozrejme,ta sa nikdy neuhasi ;o)skusaj stale a stale-az jej s tym pojdes nanervy a ona povie,ze dobre mama pojdem s tebou k tej psychologicke nech uz mam od teba pokoj ;o) urcite sa to vyriesi...