Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

hm, precitala som si a precitala som si aj vyhlasenie tvojej dcery, preco si mala styri deti a nie je to lichotive, Vizi..

vizi

Myis-presne ako napisala aaaa odkial mam vediet ,ze si tehotna.A za 2.ja ta neurazam tak si to vyprosim.Vidno ,ze si jedinacik,a tak si aj vychovana.Svet sa toci len okolo teba.

aaaaa

Identity to presne vystihol. Lebo vychovávať dieťa je niečo úplne najťažšie v živote. Nikdy nevieš ako dieťa zúrčí to, čo do neho vkladáš. Niektorí rodičia, ktorí deti len bijú a nadávajú im, nepomôžu a nedajú lásku majú úžasné deti a v dospelosti sú z nich perfektní ľudia. Naopak rodičia, čo dajú deťom aj posledné, nemyslím len materiálne ale hlavne citivo majú z detí vagabundov. Kde sa spravila chyba, nikto nevie. Tak trochu všade, v rodine, v škole, v povahe. Myis ty až budeš mať svoje dieťa tak zistíš, že robí kopu chýb, tak ako každí a keď ti niekto povie, že si zlyhala ako matka, to bude najväčšia urážka. Moje deti majú všetko aj materiálne a hlavne im dávame všetku lásku a venujeme čas. Napriek tomu niekedy vidím, že sú nevďačné a tak som ich predsa nevychovávala. Jednoducho dieťa niekedy zúročí aj malú chybu vo veľkom štýle, a to čo doňho roky vkladáš to v ňom nie je. Takže nech má Ivana ml. akýkoľvek názor na mamu, na otčima, na život aký vedú, ona je dospelá a musí sa postaviť na vlastné nohy. Že to nemala v živote jednoduché jej možno pomôže v ťažkých životných situáciách. Bude si vedieť poradiť a nebude sa spoliehať len na mamičku, čo jej obetovala svoj život aby vychovala totálne, rozmaznanú a neschopnú ženu.

identity

sakra. ako si vedele co mam rad? :)
myis: "som uplny blb, neviem o com hovorim, kazdeho len urazam, nikdy som nemala dieta, mam IQ hojdacieho konika, neviem co je zivot, neviem, co je vlastny nazor a vlastne ked to tak zhrniem tak neviem nic..", toto som nikdy netvrdil a budes prekvapena ani si to o tebe nemyslim. naozaj. prepac, ak si to tak pochopila.

gabina

Ahoj, Alti, vitaj v našej malej,voňavej čajovni.-))
.
Určite súhlasím s Tebou a s názorom, že sa musia obe dievčatá začať venovať svojim problémom a individuálne...Každá si musí preskákať svoje prúsery, každá ich musí pochopiť a keď pochopia, čo sa s nimi stalo a čo sa deje, dá sa to pomaličky zlepšovať...

Alternativa

Pre mna pls ibistekovy. No, som v nemom uzase...ale musim pravdu povedat, ze ako skusena mama mam pocit, ze viac pre vzajomny vztah s dcerou musi urobit I. mamina - hold, sme pre to predurcene. A podla mna musi zacat od seba, chapajuca psychologicka by mohla velmi pomoct. Nie tahat dospelu dceru ku psychologovi a este spolu /to je vopred zabite/, zacat menit seba. Ale mne Vizi na tento moj nazor nezareagovala...verim, ze o nom bude rozmyslat...