Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
Veď identity napísal pravdu, že nevieš, čo je to vychovávať dieťa. on predsa nenapísal, že on to vie.
dievčatá, v tomto momente prestáva byť diskusia o vizi a jej dcéte Ivane, v tomto momente je to prudko hašterivá debata o tom, kto má aký názor a ako nahlas si ho vie povedať...
.
myslím, že by nebolo zlé vrátiť sa k tomu pôvodnému. Vďaka.-)
ano, to som napisal lebo nic ine sa ani na to co si napisala vizi napisat nedalo. ved si pozri svoje posledne prispevky. aspon polovica z nich je len sami utok na niekoho z diskutujucich.
Neutrálny názor proste nie je názor. Všetci tí ľudia, čo sem nenapísali majú neutrálny názor. Je kopu príspevkov na ktoré nemám svoj názor, preto tam nepíšem, lebo nemám čo. Na túto tému som názor mala, tak som ho napísala. Takže Ivana asi chcela aby malo viac ľudí názor ako ona a nie neutrálny.
a na to mi povedal, ze "myslel som to inak".
Ako vyvrsit? Mne tu identity povedal, ze ja neviem, ake je to vychovat dieta, pritom on to nevie takisto, atd..
presne tak to beriem..
Vieš Myis útočila si len ty už skôr, ale nikto sa toho nechytil. A teraz len hľadáš na kom by si sa mohla vyvŕšiť. Ukľudni sa o nič nejde.
Ja si myslim, ze viem, co dalej pisat. Minule mi Ivana pisala, ze kazdy ju tu len poucoval, nikto nezastal neutralnu poziciu a nepozrel sa aj na jej stranku veci a uz viem, o com hovorila.. Mne je jedno, ci si ja davam servitku pred usta, alebo nie a ci mi nieco na to niekto povie, chcem len podotknut, ze si aj tak poviem svoj nazor.
Ak to tak berieš, prosím....-))