Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

To je len taka blbost, ze jedinacikovia su ini, ja mam respekt k ludom, ale nie k vsetkym.. Ludia si musia tvoj respekt zasluzit...

identity

myis: preco by nemohlo byt stastie mat 6 deti. to, ze ty to beries ako prekazku neznamena, ze to tak beru vsetci. tu ide o hodnoty. aj ked uprimne, aj mne sa zda 6 viac ako dost. :)
vizi: ucta by mala byt vzajomna, nie len k starsim. teda ak sa bavime o ucte v takomto vyzname.

Alternativa

Vizi,
spravne rozhodnutie, velmi Vam obom drzim palce. Vies, krizy su v kazdom vztahu, aj v tom nasom s detmi. A vsetko sa casom vyriesi, ked obe "strany" chcu. V kazdom pripade men seba, v zaujme celej rodiny a Teba samej. Lebo vies, kazdy mame co na sebe stale menit, vyvijame sa stale mozno aj napriek sedinam. Snazme sa o vyvoj k lepsiemu... Prijemny podvecer vsetkym mamam a ich detom :D

vizi

no citala si len vyhlasenie mojej dcery preco som mala 4 deti,ale moje nie.Chcela som tretie ,tak to stvrte som mala dat prec?Nikto v rodine nema dvojicky ,ja som prva.Alternativa -uz som bola za psychologickou sama,len niekde prednasala.Skusim to znova.Myis-ja som predsa nepovedala,ze si mala nakreslit dalsie dieta,ale ze vidno ,ze si naucena ,ze sa svet tocil len okolo teba ako jedinacika-maznacika a take mas aj spravanie k ludom.Ako vidim dovolis si do vsetkych okolo.Troska ucty k starsim by nezaskodilo.

myis

Tvoja kamaratka ma taky nazor a ja si myslim, ze som o nic nebola ochudobnena.. Vizi, povedz dcere, nech sa mi ozve, v Decembri letim do Martina, dala by som si s nou stretko a pohovor a ak by sa mi jazykovo zdala ok, vybavim jej robotu.. Ak chces, tak ti poslem moju emailovu adresu na tvoj email a potom jej to daj.. Ak pravdaze chces. A mozno sa to medzi vami trosku urovna..

aaaaa

Moja kamarátka má iba jedno dieťa. Vieš prečo? Vraj keby mala dve nemohla by im dať toľko. To, že ju ochudobňuje o to najvzácnejšie je jedno, hlavne, že jej môže kúpiť 4 nohavice, namiesto 2, a dať celú čokoládu namiesto 1/2.

aaaaa

Bože Myis ty sa zaoberáš takými blbosťami, prečo mala 4 deti. Proste ich má a to je podstatné, nie prečo. Jednoducho v živote nevychádza všetko tak ako si to naplánujeme. Musíme žiť to čo život prinesie. Je to normálne, že chcela s druhým mužom dieťa a keď sú dve tak ich ľúbia dve. U nás je rodina, ktorá má 6 detí, žijú skromne ale neuverila by si ako šťastne. Tie deti sú slušné, dobre sa učia, pekne chodia oblečené, lebo im mama pošije, dievčatá vyčesané vlasy, keď na nich pozrieš, úplne z nich vyžaruje šťastie a pokoj.