Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
Gabina, ty mi rozumy davat nemusis
Tak a myslím, že naozaj si tu jediná, ktorá uráža a argumenty typu "nauč sa písať" sa vyťahujú už v poslednej štácii, kedy diskutér nevie, o čom by ešte asi tak mohol a kam by si ešte asi tak kopol...
.
Mimochodom, základ ľudského prístupu k druhým je ich akceptovanie, základom ľudskoti nie je žiadne hodnotenie, základom ľudskosti je snaha o pochopenie, ak Ti tieto slová aspoň trošku čosi hovoria...
Tak a myslím, že naozaj si tu jediná, ktorá uráža a argumenty typu "nauč sa písať" sa vyťahujú už v poslednej štácii, kedy diskutér nevie, o čom by ešte asi tak mohol a kam by si ešte asi tak kopol...
.
Mimochodom, základ ľudského prístupu k druhým je ich akceptovanie, základom ľudskoti nie je žiadne hodnotenie, základom ľudskosti je snaha o pochopenie, ak Ti tieto slová aspoň trošku čosi hovoria...
uz som ti to chcel napisat myis aj ja. ze trochu vychladni, prestan utocit a brat vsetko osobne. a povedat svoj nazor, to nie je problem, ale povedat ho tak aby si tym nikoho neurazila, to uz nie je take jednoduche. preto by si tu servitku obcas aj mohla pouzit. len tak v ramci slusnosti.
koncventrovat - co to je za slovo? Pauzu si daj ty a nauc sa pisat
presne tak, ako som to povedala, tak som to myslela..
myis, myslím, že potrebuješ pauzu, aby si sa znova mohla koncventrovať na normálnu debatu...
ja si servitku pred usta nedavam, ale si to aspon priznam..
myis: prepac, ale ja mam skor pocit, ze urazas ty, "Ti sibe vizi...".
nevychoval som, to je pravda. a myslel som to inak, ako si to ty zrejme pochopila.
a niekto sa tu snazi byt vtipny, vsak Lianka?