Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

nie identity, ty mas pravdu, ok? Mas pravdu, vlastne naco sa tu ja montujem do nejakej konverzacie, ked som uplny blb, neviem o com hovorim, kazdeho len urazam, nikdy som nemala dieta, mam IQ hojdacieho konika, neviem co je zivot, neviem, co je vlastny nazor a vlastne ked to tak zhrniem tak neviem nic..

myis

Ked nas uvidi mlada Ivana, ako sa tu hadame, ze ona povedala toho a ona toho a ten povedal to, tak urcite sa potesi a najde riesenie na svoj problem. Ja ked dojdem do MT, radsej sa s nou stretnem a poradim jej, nemusim sa tu s nikym inym bavit, ja sa radsej cez sviatky zoberiem a dohodnem si s nou kavu a pokecame. Toto su len prazdne reci, ktore aj tak nikomu nepomozu.. A ty si povedal, a on povedala, ja si myslim.. Kaslem na to, ja radsej budem konat. Ivana, posli mi email kde sa ti mozem ozvat a dohodneme kafe, ok? Tu ti aj tak nikto nepomoze

identity

"Ty si to napisal preto, lebo si nevedel, co dalej", nie nie. nenapisal som to preto. ale ak chces mat silou-mocou pravdu, tak si ju maj. na, je tvoja. toto uz je o nicom debata, hadat sa o tom co, kto ako myslel. ved to aj tak nemoze nikto z nas vediet.
gabina: tak mne dones caj. ak mozem poprosit. :)

myis

Jasne, identity, mas pravdu. Ty si to napisal preto, lebo si nevedel, co dalej. Ale nevadi, aj tak sa to da napisat.

identity

ano ved ja som to aj myslel inak ako si to ty pochopila. ja som este ziadne dieta nevychoval a myslim, ze to este nejaku dobu potrva kym nejake vychovam. ta moja reakcia bola na tvoj prispevok vizi, ze ci jej sibe, ved ty nosis dieta pod srdcom. no a co teraz? to nie je to iste ako dieta vychovavat. tak som to myslel.