Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
cierny nie, zeleny a ovocny moze byt. a samozrejme, ze s medom. dakujem. :))
takže Ti posielam ovocný s medom...
nie identity, ty mas pravdu, ok? Mas pravdu, vlastne naco sa tu ja montujem do nejakej konverzacie, ked som uplny blb, neviem o com hovorim, kazdeho len urazam, nikdy som nemala dieta, mam IQ hojdacieho konika, neviem co je zivot, neviem, co je vlastny nazor a vlastne ked to tak zhrniem tak neviem nic..
identity: zelený, čierny, ovocný s medom...?
Ked nas uvidi mlada Ivana, ako sa tu hadame, ze ona povedala toho a ona toho a ten povedal to, tak urcite sa potesi a najde riesenie na svoj problem. Ja ked dojdem do MT, radsej sa s nou stretnem a poradim jej, nemusim sa tu s nikym inym bavit, ja sa radsej cez sviatky zoberiem a dohodnem si s nou kavu a pokecame. Toto su len prazdne reci, ktore aj tak nikomu nepomozu.. A ty si povedal, a on povedala, ja si myslim.. Kaslem na to, ja radsej budem konat. Ivana, posli mi email kde sa ti mozem ozvat a dohodneme kafe, ok? Tu ti aj tak nikto nepomoze
"Ty si to napisal preto, lebo si nevedel, co dalej", nie nie. nenapisal som to preto. ale ak chces mat silou-mocou pravdu, tak si ju maj. na, je tvoja. toto uz je o nicom debata, hadat sa o tom co, kto ako myslel. ved to aj tak nemoze nikto z nas vediet.
gabina: tak mne dones caj. ak mozem poprosit. :)
Jasne, identity, mas pravdu. Ty si to napisal preto, lebo si nevedel, co dalej. Ale nevadi, aj tak sa to da napisat.
idem si dať kafe.-)))
gabina: myslim, ze by bolo dobre asi prestat diskutovat aspon na dve hodiny, kym to vsetkych prejde. :))
ano ved ja som to aj myslel inak ako si to ty pochopila. ja som este ziadne dieta nevychoval a myslim, ze to este nejaku dobu potrva kym nejake vychovam. ta moja reakcia bola na tvoj prispevok vizi, ze ci jej sibe, ved ty nosis dieta pod srdcom. no a co teraz? to nie je to iste ako dieta vychovavat. tak som to myslel.