Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
Som si myslela..
nechapem preco sa to pytas, ale zatial nie. ale pracu som si uz hladal lebo by som chcel popri skole aj nieco zarobit. zatial sa mi vsak nic nepodarilo najst.
identity, chcem sa spytat, si student, vsak? Pracoval si uz niekedy, alebo zatial len studoval?
no ved si si ho zrejme nedocitala lebo keby si ho docitala, resp. keby si ho pozorne citala, tak by si nereagovala, tak ako si reagovala. ja som nenapisal, ze chcem mat 6 deti. ja som napisal, ze pre niekoho to moze byt radost mat 6 deti. to zavisi od hodnot a cielov kazdeho cloveka, ale ja osobne by som 6 deti mat nechcel. ja chcem mat, tak 2, mozno 3. 6 sa mi zda byt vela (pre mna) z viacerych dovodov.
Reagovala som na to, ze som si nedocitala tvoj prispevok a
:))) neviem teraz na co reagujes a ani neviem co by som mal pochopit, ale ako myslis. :)
ospravedlnujem sa, identity, musim studovat nejake veci, mas pravdu, neprecitala som si to cele. Moja chyba a velmi sa ospravedlnujem. Odpustis?
Presne tak, identity, ked dokoncis vysku a zacnes pracovat tak potom pochopis..
najprv si to precitaj cele a potom reaguj...
no myslim, ze ako taka ucta by mala byt uz na zaciatku a ci potom clovek v tvojich ociach stupne alebo klesne, to uz je druha vec.