Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

zabudla si dodat, ze rozmaznane, bez respektu, jedinacik okolo ktoreho sa toci svet, nemam ponatia o svete, o vychove deti a uz by to bolo kompletne :-)

myis

Ivana mladsia, vidis, vcera tu bol kazdy mudry, identity je zatial len studentik, este ani nevie ako je to pracovat a uz tu hovori, ze chce mat tolko a tolko deti a mna tu bude poucovat.. Bohuzial, mna mozu poucovat len ludia, ktori uz maju nieco za sebou, takze som si z toho nic nerobila vcera.. Len som sa dobre pobavila..

myis

Vizi, prosim ta, neporovnavaj ma s tvojim druhom, beriem to ako urazku.. Ja si sice nedavam servitku pred usta, ale co sa tyka inych veci.. Ivka, napisem ti na email. Napis mi, ako si jazykovo na tom

vizi

Myslim ze sa to zvrhlo tam kam nemalo.Chcela som len pomoct,poradit a nie aby sme si tu vykrikovali jedna druhej take veci ,ktore ublizuju.Nevravim,ze som bezchybna.To urcite nie.Ja viem,ze ma aj dcera kus pravdy.Ale co robit.Ostat sama?Vyhodit druha,a ako ked sam nechce odist,uz raz bola taka tema medzi nami.A co potom.Nevie ,ako to je zit bez penazi.Ved moj plat nestaci ani na byt.Potom by sme museli na ulicu ,ako je aj ich otec.Bud by sme jedli alebo byvali.

vizi

Ulica ich vychovala.Nepamatam si,zeby jedavali na ulici.Museli sa postarat o seba,pracovala som do 17.Ci som mala dat vypoved a ostat koli nim doma?Myslim,ze im nic nechybalo(/okrem lasky,ale to tvrdi ona/mali co jest,obliect,pomocky do skoly,atd.Aj ludia mi neraz vraveli,ze su pekne oblecene a ako to robim pri 4 detoch.Len ono sa zabuda.Aj na vreckove,ked sa dalo ,vzdy mali.A aj druh im kolkokrat dal a zobrali.To uz tiez zabudli.

vizi

To,co pisala dcera ,ma zarazilo.Az moc.To,ze som im povykrikovala,je sice pravda,ale nemyslela som to doslovne ako si to oni dve zobrali.Len som bola v koncoch,flakali sa po nociach ,po diskotekach ,aj do rana a to mali len 14.A to som nechcela.Bala som sa ,ze sa im nieco stane.Ani mi nepovedali kam idu ,kedy pridu.Robila som asi chyby ,ake robila aj moja mama a neuvedomila som si to.Ja si priznam,ale moja mama nie.To,ze som podviedla byvaleho muza s druhom,je tiez pravda.Ale nerozviedla som sa pre neho.Uz vtedy mi bolo jasne,ze s nim nebudem.A ostala som pri druhovi.Viac chlapov som nemala.Neni som ten typ.A ked sa tu uz do detailov rozpravame,tak aj o poctivost som prisla s ich otcom,takze za tolke roky, co mam nakoniec dcera urobila so mna k...S kolkymi uz spali oni.A nie su vydate.To nie zeby som im zavidela.Ani sa nestaram do nich.Ale len tak pre zaujimavost.A to, ze ludia povedali ,ze som sa zmenila.Druh je taky ,ako myis.Tiez si neda servitku pred usta.Preto taky nazor ludi.Povie im do oci aj coby nemal.