Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
ja ta k tomu nenutim, aby si sa tu so mnou zabaval...
myis, Tvoje reakcie sú naozaj na úrovni malého dieťaťa. Nie sú nijako konštruktívne (ak vieš, čo to slovo znamená) a určite nepomôžu tým dvom, ktoré si sem prišli vyliať srdce.
Prosím Ťa, ak nemáš nič rozumné, čím by si obohatila túto diskusiu, radšej mlč. Alebo si prečítaj všetko ešte raz a obohacuj sama seba. Nie všetci žijeme podľa ideálnej šablńy, nie všetci sa rozhodujeme podľa toho, čo je pre nás samých ideálne, všetci sme omylní a práve preto sme len ľudia.
P.S: Trošku pokory, a úcty k názoru druhých, mladá dáma, by Ti nezaškodilo
a este dolezite je aj to, co povazujes za zmysluplne. :))
to som nepisal ja a autor tej myslienky to myslel inak. :)))
maj sa pekne, nemam cas sa tu s tebou zabavat. aj tak mam uz casovy sklz. :P
zatial nic. ani som nemusel, je nedela. zmysluplne idem robit az teraz. a to robim cely tyzden okrem vykendu. predpokladam, ze ty robis zmysluplne veci nonstop cely tyzden.
Minule si tu pisal, ze vela ludi sa tu aj tak pride len vykecat, lebo nemaju ine co robit a to iste robis aj ty..
No povedz nam, co si ty dnes urobil zmysluplne?
no a teraz idem konecne robit nieco zmysluplne a nie sa tu hadat o niecom co ani nema vyznam....
A co sa tyka argumentov, to ze si tam zatiahol, ze som tehotna, to ma byt argument?
Presne preto ti to ani nepisem, lebo to moze byt kazdemu sum a fuk.. Nemam zaujem..
naivny nie som :)))))))))))))))) napisal som co chcem, nie co bude. to je rozdiel. a zivot je rychly, vsetko sa moze zmenit zo dna na den. ano skola mi da papiere, ale nie rozum, to je pravda. zatial si nenapisala nic co by som nevedel. musis sa viac snazit. :) a mne je tiez fuk co si dokazala moja draha. :))