Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

Ty si v mojich ociach klesla, ked si svoju dceru nazvala psychicky labilnou, ponizila si ju pred druhymi a po druhe, ze zijes so svojim druhom kvoli peniazom

vizi

Myis-preco by ma malo stvat,ze ma niekto prekukol.Nema ma co.Pisem ako to citim ja.Keby som nemala Ivu rada,tak sa na to vykaslem a nepisem sem,nemyslis?Preco si ty mame pomahala v obchode a moja dcera mi podla teba nemusi,ha?

vizi

Uz ani alternativa a aaaaa nepisu.Preto ich prosim nech sa ozvu.Kazdeho len urazas dookola.Ja som sibnuta ,druhy sa ma naucit pisat...Tak neviem potom o com je vychova.Ved teba dobre vychovali.V spanielsku deti byvaju u rodicov.Ja sa ani pytat nemusim a viem,ze kolegyne maju deti tiez po skole a vsetky im prispievaju na domacnost.

vizi

Gabina a identity dakujem.Myis-a ty si tu co vyriesila,kde ma Ivana zaruku,ze len tak netrepes do vetra.Reci sa vravia a chlieb sa je.Co si vyriesila? akurat si vsetkych vytocila tymi svojimi naivnymi recickami.Kazdy ma svoj nazor,tak preco do kazdeho skaces.

myis

Urcite to bude lepsie, ako len kvakat.. Ja som ti uz predtym povedala, ze mi rozumy davat nemusis.. No, ja ho urcite nespasim. Ty uz nevies, co povedat, tak prides s tymto?

gabina

A že ja sprostá vždy zabudnem na dobrú radu nereagovať na kraviny v diskusiách...:-) Oddteraz som ticho, máš priestor, môžeš spasiť svet.-)

myis

Gabinka draha, ty len trepes nejake formulky z kniziek ako Zrnka Mudrosti a pritom co si ty tu vyriesila? Vies, ja na rozdiel od teba som tu preto, lebo ja sa mladej Ivane snazim pomoct, vybavit jej robotu, mozes sa jej spytat, nie ako ty, len kvakat nejake blbosti o konstruktivnosti! Uz som ti predtym povedala, ze ty mi rozumy davat nemusis