Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
a co je to V-cko?
petula20: ja netrvdim, ze je lahke mat dieta. to som nikdy netvrdil. reagujes na nieco, com som nenapisal.
no , som zabudla, tam nie sú počítače, je tam iba bouling:)
Identity naozaj nie je az take lahke mat dieta To je pekna blbost. Najprv ho musis vynosit devat mesiacov a potom ho porodit (co nie je prechadzka ruzovou zahradou) a potom sa onho starat Ty si to napisal ako nejaky 10 rocny chlapec. Pritom to, si chlapec a nikdy ani paru o tom nebudes mat ake je to nosit dieta pod srdcom
no a vo V-éčku áno?:)
katty: preco s notebookom pri kave? :)) mas dobru fantaziu. :)
identity-vies moja mama ani poriadne nevie co ja robim takze ani nevie ci si hladam ci nie.usudit to z niecoho co vlastne ani nevie sa neda.to s tou labilitou myslela tak ako to napisala.nenapisala len sem.ver mi.vravi to vsetkym.ze chce aby som sa postavila na vlastne nohy?no jasne,lebo ked sa postavim tak odidem a na to caka.uz teraz ma plany ako prerobi detsku izbu.vies?preto ma do toho tlaci ako napisala.jedna uz odisla,este ostavam bohuzial stale ja.a teraz ked si toto precita tak bude mat milion dovodov ako to pretocit ze to neni tak a ona to myslela inak a ziarlim a pod.praca sa mi risuje.aj tu aj v zahranici.a z toho co on donesie a co jej da polovicu prepije.ale to je vlastne jedno.
identity, si ťa predstavujem niekde s notebookom pri káve vo V-éčku:)
ivka: to, ze myis otehotnela, to nie je hrozne, vytrhla si to z kontextu a pisal som o niecom inom. myis drzim palce, dufam, ze bude dobra matka. je jedno ci otehotnela v spanielsku alebo tu na slovensku, aj ked tam sa lepsie zije. a nemyslim, ze mat dieta je odvazne, ale netvrdim, ze je to jednoduche. dost casto vidim mladu rodinku alebo len mlade dievca (priblizne 25 rokov) ako si ide s kocikom, takze to zas nemoze byt nieco co je absolutne narocne. odvahu to chce, ale zas nie je to nieco co sa neda zvladnut.
ak mas ruzove okuliare, tak si ich maj, spravne pises, ze je lepsie verit v nieco ako neverit v nic. ja sa tiez obcas pozeram cez ruzove okuliare, ale netraba sa cez ne pozerat stale a treba vidiet aj realitu aby sme potom neboli prekvapeni, ked sa jedneho dna zobudime zo sna priamo do skutocneho sveta.
to, ze mama o tebe povedala, ze si psychicky labilna myslela tak, ze si citliva. neskor to aj vysvetlila. mozno to mala napisat hned tak, ze si citliva, ale ani tvrdenie, ze si labilna, nie je nieco hrozne. ja som tomu hned pochopil tak, ze tym mysli citlivost a myslim, ze to tak pochopil kazdy. psychicky labilny clovek je taky, ktory je citlivy, az precitliveny, lahsie upadne do depresie alebo taky, ktory sa neha lahko vyprovokovat a potom moze byt az utocny. vobec nie si debil, to z toho nevypliva, ked ti niekto povie, ze si labilna. inak pavukov nemam rad ani ja, neviem preco. neviem na zaklade coho usudzuje, ze si anorekticka, to sa podla vahy a vysky urcit neda, ale podla toho ako sa stravujes, no ale podla toho co sa tu pisalo, to vyzera tak, ze skor si ako nie si. mozno aj nie si, ale ja to neviem, to musia posudit iny.
ako som uz pisal v niektorych veciach ta chapem a suhlasim s tebou. tvoja mama to mozno neurobila najlepsie, zivot s alkoholikom nebyva jednoduchy, ale tak vies, uzivas predsa aj ty plody domacnosti, ktore poskytuje. mozno, nie vo velkej miere, ale uzivas. tak by si aj ty mohla nieco pre tu domacnost urobit. mama ti dala nejake peniaze, tak by si mohla raz za den aspon riady umyt a utriet. aspon nieco. to, ze sa ti nechce nikoho obskakovat, tak to suhlasim. ak mamin druh nic nerobi. ale prinesie domov aspon nejake peniaze, o to tu ide. ked sa osamostatnis, nebudes tam uz byvat ani nebudes vyuzivat to co ti domacnost ponuka, nech sa paci. potom uz si teda rob po svojom. ved to napisala aj vizi, ze chce aby si sa postavila na vlastne nohy.
mama to nemala jednoduche, urobila chyby, ale to sa uz neda vratit spat, proste si to zariadila, tak ako si to zariadila a ty musis na to reagovat. lebo sa asi inak neda. neviem ci mi rozumies, co som tym chcel povedat.
ivka, tak ak je pravda, ze si hladas nejaku robotu, tak potom nemozes byt neschopna, len nie vzdy je vsetko tak, ako by si clovek prial, a preto sa niekedy musis uspokojit aj s tym menej co ti zivot ponuka, ako cakat na nieco velke, co mozno ani nepride. teda zober aj robotu, ktora sa ti mozno nebude celkom pacit, bohuzial, tak to chodi. verim, ze ty si predsa len nejaku pracu najdes a dokazes mame a ostatnym, ale hlavne samej sebe, ze to naozaj nie je pravda, ze si leniva a neschopna, ale ze sa uz naozaj dokazes o seba postarat.
tvoja mama to mozno nevidi
ty si hlavne daj pozor, aby si si nenasla podobneho partnera ako ona
ak je pravda, co o nom tvrdis