Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
frontman-dokazem,a ten cas sa uz blizi.niekomu to teraz sekne ze sa na mne vyburi ale mne uz to jedno.este vsak potrebujem mesiac dva a dokazem jej ze niesom to co si mysli a tez jej dokazem raz akeho chamtiveho mamonara a debila si zavesila na krk.len to potrva trosku dlhsie.lebo ona ma pri nom zalepene oci.a nevidi ako sa sprava ku mne,k sestre a detom.vies mama odisla na 10 so sestrou do bulharska bo mala stuzkovu.ked som jej pisala co tu s nami robi tak bola husta cez maily co mu ona povie ked pride.a ked prisla prve co spravila vopchala mu jazyk do huby a doteraz mu nic nepovedala.a to som si s nim tych 10dni skutocne uzila.uz som myslela ze bud sa zabijem ja alebo zabijem jeho.no ale ako vzdy zo mna spravil tu p...
ivana, vycitas mame vselico a myslim, ze aj opravnene.
skus to vo svojom zivote robit inak.
a zacni co najskor, dokaz jej, ze nema pravdu.
to ze sa bojim aj maleho pavuka je pravda,noaco.a preto som psychicky labilna?ze som psychicky labilna pre mna vyznie ze som debil.doktorka ma nepozna ako mama tak ona ma co najmenej hovorit.a ze jedneho pohladu na mna povie ze som anoreticka?ked nepozna moje stravovacie navyky?ja som jej tiez po provm pohlade na nu nepovedala ze je krava.a nikdy som nevravela ze potrebujem to co ine deti,aj mame som to vravela,ale tiz som vravela ze nam nedala detstvo normalne ako maju ine deti.ale s dvoma alkoholikmi.tak detstvo zariadila aj mladsim.a myslim ze to je viac ako hmotne veci co vravi ze nam chcela dat.potom aj ona ma ruzove okulaire ked sa snazi dosiahnut nieco co sama vie ze nieje mozne.
identity-neviem ako sa to bude dat.to ze som neschopna,nemozna a leniva najst si pracu mam na tanieri aj od zvyska rodiny bo sa mama kazdemu stazuje ake ma so mnou problemy a co hovorim ja ide jednym uchom dnu a druhym von.aj ja uz som bola rozmaznana a namyslena a to niesom jedinacik,no a kedze mame s myis rovnake nazory znamena ze aj mam tie ruzove na ociach,ale ako pisala radsej ruzove ako slepecke....vies?radse budem verit veciam ktore sa nemusia stat ako neverit nicomu.a praca v zahranici tez neni med lizat.to ze tam myis otehotnela nieje vobec hrozne.tak ako mohla otehotniet tu pri praci mohla aj tam.akurat s tym rozdielom ze tam je lepsie zabezpecena takze svoje dieta neprivedie na svet do nicoho.a moze mu dat vsetko na svete bez toho aby si sama odrhovala od huby.a to myslim ze v dnesnej dobe mat dieta je dost odvazne a nie hrozne.
Brat od deti peniaze,ked este nestoja na vlastnych nohach,pytam teraz aby prispievala?Ked viem,ze nema?Ked bola na brigade som nepytala nic.Len chcem,aby sa uz postavila na nohy,preto na nu tlacim a nie je to len o peniazoch.Aj ako napisala pocahontas,mam co robit aby som im dala vsetko,co maju ine deti.Radsej ja si nekupim.Ale ked sa chce a kto to vie ,da sa to pomaly ,ale da sa to zvladnut.
Myis-to ,co som povedala o dcere,som povedala aj po rozhovore s doktorkou,tak potom asi doktori su nuly?Psychicky labilna to som nepovedala,ze je debil.Je proste moc citlivejsia,aj obycajny maly pavucik ju vydesi.Videla som,ty si pri tom nebola.Ja sa sice tiez bojim,ale nie takych malych ako ona.Je zaujimave,ze ostatni ludia to chapu,len tebe to nejde do hlavy,preco by mali deti pomahat rodicom.Ty si si urobila z mamy sluzku?Nepovedz ,ze si doma ani prstom nepohla.To by ma mama hnala.
neboj sa, Ivana, ja som tu uz aj tak skoncila, takze budes mat pokoj..
Jasne, lebo niektori rodicia maju rozum. Brat od dietata peniaze, hned po skole, ked este nemalo ani sancu sa postavit na vlastne nohy?!
To ci deti prispievaju rodicom na domacnost zavisi od ekonimickej situacie tej-ktorej rodiny. Poznam rodinu kde otec je alkoholik, s manzelkou maju dve deti, otec neprispeje ani korunou, matka ledva uzivi rodinu, v tejto situacii je na mieste ak deti prispeju par tisickami pokial su uz dospele a zarabaju... Moj nazor,... ja som rodicom nemusela dat ani korunu, skor este donedavna mi kupovali drahe veci a bola by som rada keby som si to vedela sama zadovazit bez ich pomoci...
Hladas tu nejaky sucit namiesto toho, aby si sa snazila nieco urobit pre tvoju dceru. Jasne, ze si sem napisala, lebo potrebujes nejakych prikyvovacov..