VRÁSKY v 20 ?

agnessca

poradila by som kliniku spinn pozriet, tam robia taketo kadejake skraslovacie lekarske kozmeticke "zakroky". akoze aj ine oddelenia maju, ale tak o tom teraz nie je rec.

anickadusicka

Môže sa aj jedno aj druhé. Ono záleží kam bude aplikovať a aké sú tie vrásky. Preto sa robia tie úvodné konzultácie, kde sa to všetko s lekárom preberie. Asi nie je najvhodnejšie, aby sa klientka o tom rozhodovala úplne sama :)

zimcinka

uzivat kolagen nie je na skodu, hlavne od urciteho veku. ale podla mna ich je mnoho lepsich ako tento, na ktory si tu zjavne robite reklamu. pit vela vody, to je pravda, ale telo treba hydratovat nie len zvnutra ale aj zvonka.
chcem sa opytat, spominali sa tu aj esteticke zakroky kvoli tym vraskam. to sa dava kyselina ha alebo botox, ked sa riesia vrasky?

Barciii

za seba môžem vrelo doporučiť masirovať tvár, veľa hydratovať - ​​najlepšiu skúsenosť mám s ricínovým olejom.
A zaradiť do svojej dennej rutiny kolagén! Ten práve podporuje a obnovuje pružnosť pokožky, dokáže redukovať tvorbu vrások. Ja už dlho pouzivam od Vital proteins. A tiež piť veľa vody :)

ewinna

Tak máš to istejšie a rýchlejšie by som povedala. Lebo po tej aplikácii sa účinok prejaví rýchlejšie, ako keď máš niekoľko mesiacov niečo užívať alebo používať na pleť.

siruma

tiež si myslím. radšej by som to tiež takto riešila. je to istejšie ako užívať nejaké tabletky alebo prášky.

dragona

Veď to, že nástrahy sú proste na každom kroku :D A zase neviem si predstaviť bez úsmevu a bez smiechu len preto, aby som nemala vrásky. Ale radšej by som na odstránenie volila asi niečo, kde sa ten efekt objaví skôr ako po niekoľkých mesiacov užívania niečoho. Tam podľa mňa nie je ani istota, že to bude mať taký účinok, ako si napríklad ja od toho sľubujem.

slizik

A ono to nejak nebolí? Lebo čo som videl nejaké zábery, tak sa mi to videlo také kadejaké, že neviem, či dobrovoľne by som išiel na niečo také :D

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.