VRÁSKY v 20 ?

luclucka

akoze na tie vrasky, ano? no mozes poskusat kadejaku kozmetiku, ale to je skor podla mna ako prevencia aj to nie 100 percentna. ked uz potrebujes riesit vzniknute vrasky, tak by som volila tuto moznost, co sa tyka aplikacie kyseliny.

peterkova_klar

A myslíte, že sa toto dá riešiť len aplikáciu tej kyseliny napríklad, alebo sú aj nejaké iné procedúry, čo by pomohli?

naty_gresova

No jasné, to sa dá však rôzne, aj na sociálnych sieťach to býva kadejako. Ale aj napriek tomu si takto vyčíham radšej nejakú diskusiu, kde sa dá lepšie dozvedieť, čo presne potrebuješ.

hindrina

tiež som nepoznala a ani často nepoznám zariadenia, keď niekam idem. tak buď je to na vlastnú päsť, alebo si pozriem nejaké recenzie. veď aj na google sa dá pozrieť, aj na fb zvyknú mávať niekedy zverejnené.

llnzzda

podľa čoho si sa rozhodol pre túto kliniku? som zvedavá, že podľa čoho si vyberal, keď to nejak nepoznáš.

miflow

hej hej nasiel som, pozeral som aj odporucania, aj starsie prispevky a opakovali sa viacere kliniky, tak som to potom pozeral. vybral som spinn, to mame aj tak primerane daleko. este nebola, ale darcek potesil.

miflow

okej, takze to nie je az taky hlupy napad, ako som si myslel :D lebo ono je tazko nieco kupit cloveku, ktory ma v podstate vsetko, co chce a vie si to sam zaobstarat. takze uz len doladit detaily. a prijimam aj odporucania, kde ste boli vy a kde to dopadlo v pohode.