od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonija

a my mame profesorku taku ze blee...:((a este aj hlas ma nato prisposobeny..tak rozprava,ze ma to vsetko privadza do hajan..ale uz mam aj ja zbalene katalogy v taske a casopis zeby mi to rychlo vyfrcalo:)
ja uz dnes asi koncim z ucenim,rano si pristanem a dozeniiem,lebo som vycerpana,ze do het chcaachac

lianka

a potom co budete robit?ja cakam kym pride domov mama a prinesie mi cosi na jedenie...prednedavnom som si robila vajicko,aspon to som dnes zjedla

lianka

ano,trosku som oddychovala a pomohlo trosicku....vypila som par salok caju,inak stale som smadna,to bude asi tou chorobou,vsakze?aj ja by som sa mala zacat pomaly ucit,lebo onedlho zacinaju u nas pisomky...a kolko sa ete dnes budete ucit holky?

sonija

co som sa naucila??tak zatial som stihla biolu a anglinu a dejepis a informatiku..a z tovaroznalectva som sa do toho zahladela,a poviem ti ze mi to uplne staci:((lasko a ty ako vybuvkana??lepsie ti je??:)

qiu

ja sa musím učiť podniku maturitné témy ako na zošalenie....hmm tovaroznalectvo nato si ešte matne spomínam hehe to sme cez hodiny lúštili krížovky a čítali časopisy...:) ale mali sme super profesorku... jááj to boli časy

sonija

caute macatka moje:))qiu vytam taa ako bolo na chate???:))
konecne som sa doucila...ale este to neni zaver..este tovaroznalectvo sa mi treba doucit,kriste ale to je moc faadne a tak mi to nedje do hlawky:((

lianka

no musim si rozdelit tak cas,aby som zvladala sa nacas pripravovat aj do skoly,aj pravidelne chodit cvicit a este nieco popritom...lebo predtym som chodievala aj plavat,cele leto,aj na plavaren a odkedy sa zacala skola,akosi to so mnou ide co sa rozdelenia casu tyka,dolu vodou..ale ja s tym cosi spravim;o)a co sa mas ucit?