caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dnes bola pohodička sme sa fotili na oznamka...Akože ale aj to boli stresy..Najprv došiel totálne neschodný fotograf toho sme poslali do riti potom došiel druhý ten mal aj vizážistku so sebou - ako bola super..Hneď sme sa k nej prihlásili aj na úpravu na stužkovú... No ale aj ty sa pochvál... A kade beháš po internete? niečo zaujímavé?
ajooj qiulka;o)docitala,ved v pohode,staci ked to vies;o)))))aale aj ja som chodila na gympel tak,ze nikdy som si nebola ista ci to uplne viem....no ja chatujem trosku;o)a ty co ams nove,aky bol dneskok,hmm?;o)
nie je tu nikto z vas spolubojovnicky moje?;o(nechate choreho cloveka sameho,nemate stipku sucitu;o)))))))))zartujem;o)))zas popijam ten caj,haadam sa to vazne moze tak casto;o)))neucte sa tolkoo;o))))
chiiiiiii...to sa obcas stava po nejakej dobe,ze clovek siahne po vacsej davke cukru,dolezite je aby si neprestala so zdravym stravovanim ;o)
sonija....ja mam take cukriky cvo sa volaju dietorelle,dnes som mala pomarancovy,celkom fajne su ;o)takze liiizatkaaa hmm? ;o)))aale ved prilezitostne to nezaskodi.,PRILEZITOSTNE;o))))no uz mi je lepsie ano,aj dnes som sa bola prejst,kupila som si spiralu-rimmel extra volume lash nemate s nou skusenosti nahodou???mne sa zda celkom dobra;o)
veru,uz mi je nastastie o cosi lepsie,hlas mam este vselijaky,ale aspon hrdlo ma neboli uz,nemam az tak zapchaty nos cize mozem dychat a ani teplotku nemam;o)zistila som,ze buduci tyzden piseme pisomku z chemie,tak sa budem musiet zacat ucit..od zajtra;o)))))takze sa k vam aj v tomto pridam;o)nedobrovolne;o)))))ahojte maciatka,pekny vecer vam;o)))
lianka no cukríky ani nie skôr nejaké lízatko alebo si odlamujem s čokoládky... Keby že sa dá idem na prax... Inak kamoška pila nejaké koktejly a potom mala problémy s bruchom - kŕče a tak to prestala piť a prešlo to... ja to skúšať radšej nebudem hehe :) zajtra ,máme zasa písomku z podnikovej musím sa isť učiť moje krásne majte sa papa
juj ahojte babenky moje krasne ceckane
:))tak ako sa mate ako vam to ide??
jaj qiu nic si s toho nerob,ja som dnes spucovala dve lizatka,hanba:((
a to len preto,ze sme dnes sli na koncert zo skoly...a aby som sa nenudila,musela som do dacoho dobat..
a od dnes davam STOP vsetkym sladkostiam..nebudem jest ziadne cukriky,ani bez cukru,ziadne..
ja si zvyknem,najhorsie su prve dni:))
inak lianke je dufam lepsie uz?:))
piiisnite cim skor lebo mi chybate,vazne:))
a idem sa aj ja ucit-cirou nahodou tiez podnikovu,na pisomku sice nie,v kazdom pripade sa mi to tam naklopilo,musim cim skor dohnat:))
BYE
Okej baby teraz som, to totalne brutalne ako sa len da rehnala,dala som si hoalku 3-bitku a este aj kusok maly cokoladoveho bonbonu:D:D:D kto ma prekona??:D:D:D ....(:(:( ale vecer uz nepapam,,zacinam od zajtra zas::(:(:(
a uz to vyzeralo u mna tak fajn nadejne,pomozte mii!!!!!!!!!!!!!!!
qiu...ahoj dievca :o)nie,este stale som zial prechladnuta,ale nastastie to ma zlepsujucu sa tendenciu-vcera som uz bola dokonca aj na kratkej prechadzke v meste s priatelom,ktory ma prisiel pozriet a dali sme si v jednej kaviarnicke cajik ;o)super bolo ;o)qiu...a co mas cez hodiny v ustach-cukricek? ;o)ak hej,napis ake lubis-inak vies,ze ja mam doma aj dietne cukriky? ;o))))bez cukru a so znizenym mnozstvom kalorii ,take ovocne,ale aj mentolove som predtym mala ;o)takze asi prax bola zaujimavejsia ako skola,vsakze? ;o)
a co sa tyka tej diety od cressidy...no neviem,ale co sa tyka toho napoja o tom som cosi pocula,mozno nieco podobne vyskusam,ale neskodi to nahodou zaludku,neviete dievcence?
a inak stale pijem ten caj-ved teraz mi samozrejme nic ine ani neostava-vcera som vypila cca 6 salok,moze sa to? ;o)
zelam pekny den a nech sa vam dari ;o)