od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qiu

no ja by som sa mala asi učiť ale vôbec sa mi nechce..Na chatu chodím s rodinkou, ale cestou sme brali ešte jedných známych... Aké nové plány chceš zaviesť?

lianka

qiu...aha,cize ste boli na seba natlaceni;o)co mam nove?chorobu;o(a nove plany,ktore chcem zaviest do svojho rezime len co sa mi podari chorobu zahnat;o)ty dnes co robis?ja sa len tak flakam,nic ine mi neostava;o(a s kym si bola na chate ked vas az tolko bolo?;o)

qiu

Lianka cesta ani netrvá dlho cca hodinku, ale bolo nás plné auto tak o pohodlí pri cestovaní sa nedá moc hovoriť hehe. A inak čo máš nové?

lianka

ahoooooj qiu...;o)no tak veru to ti neprajem,aby si bola chora,skus tie bacily nejak zahnat heššššš;o)))a ako bolo na chate?a kolko trvala cesta ked bola unavna?

qiu

ajojte babulky už som došla z chaty...aaa tá cesta bola únavná...inak aj ja nejak posmrkujem nechcem byť chorááá :( Chii tak posilka no pekne to si bola sama? kde si bola? Aj ja pôjdem dúfam že sa mi tam podarí isť ešte tento týždeň...

lianka

tiňuška....ahoj;o)no matika nejde ani mne,aj ked sa to inak naucim,vacsinou praave na pisomke spravim nejake blbe chyby....ražniči mnam;o)))ja vyprazany karfiol papam len obcas,nie ej to moja srdcovka;o)ja som skor na sladke;o))))ja som do posilky chodila zatial len v skole,ale ceny za jeden vstup su dost rozne u nas,takze neviem ti povedat,ale chiiii urcite ovlada,kedze dnes bola posilnovat,vsak?;o)))aj ty chces zacat cvicit?idem si lahnut do postele a vylezat chorobu;o(papa zatiall

tiňuška

Ahojte baby, no ja som skončila obchodnú a teraz chodím na VOŠ, som bola aj na výške ale ma nechytili teda moc. Mňa baví ekonomika ale na ekonomicku nemám, hlavne kvôli matike, to mi najviac nejde.
Hmmmm, chiiiii, aj ja zbožňuje vyprážaný karfiol, ale som ho mala min. týždeň. Ja som mala na obed ražniči so zemiakmi nad parou a trošku ryže, no mňam.
A inak tie čo chodíte do posilky, tak koľko to asi stojí? tak približne?

lianka

ajoj chiiiiiiiii...jej ako rada ta vidim;o)no v posilke dokonca ooooo,no tak to si zasluzis velkuuu pochvalu;o)vyprazany karfiol je zdravy,jasne,ze zdravsi je na pare,ale ved nechceme papat ako kraliky,no nie?;o)))a snazim sa liecit veru,stale mam zvysenu teplotu;o(a hlava ma boli ach,si pripadam ako z ineho sveta;o))))pijem cajik a papam ovocie,presne tak-to je moja jedina obziva momentalne;o)10 dniii,och;o(a ty si sa mi ako mala,kym si sem nepisala,hmm?;o)