Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonija

ale kdzeby ja som nad tym lamentovala,,dala som to do ruk mame:))ano riflicky lebo su mi asi o 10cm dlhe jedne tak trosku skratit:))a z minuleho katalogu som si pletovu vodu vzala a make upe a co este..hej tie sampony co si mala 3 ppo 139:)..tak hento:))
a ten telovy sprej mango ten mam-presnejsie moja sestra,ale stale jej ho kradnem pretoze sa rozplyvam nad tou vonou,je uzastna:))
setris?ja by som tiez mohla,ale mne je take cosi nezname,akonahle mam penazky,hned musim minut,a preto som vecsinou bez koruny :Dmusim sa polepsit v tomto,:)

lianka

sonija...drzim palce pri odstrihavani;o)))a co nejak experimentujes,ked si ides nohavice odstrihavat,ci ako?;o)no a co si si objednala z minuleho avonu?ja som najprv chcela tie spreje,mango a take co su tam,telove,ale potom som to nechala tak,musim setrit;o)

lianka

na ekonomicku u vas chodila moja kamoska,ale tento rok ju vykopli,no ale mohla si za to sama...qiu...ak sa pripravis,tak to zvladnes a budes tam urcite;o)nedaj sa odradit;o)

sonija

ja som avonacka,oriflame je kamoska ale berem aj henten do skoly:)).no mi vrav mama namna hysaky uz chyta ze kazdu prkotinu musim mat..co us somnu :))
odmlcim sa nachvilku idem si odstrihnut jedne nohavice-drzte palceky aby sa mi to podarilo,a nedoriadila to:))

lianka

sonija..aha cize ty si avon a oriflame lady?;o)ja si tiez zvyknem objednavat z nich;o)vacsinou v skole baby mavaju tieto katalogy,ale z avonu si len zvyknem objednavat
qiu...no u nas su vselijake typy tiez,ale na toho jedneho nema niktori z nich....ten hlas ked pocujem hoci cez prestavku,uplne ma omraci;o))))

qiu

lianka jedného? tak to máte dobre... mi máme dva typy profesorov buď nás uspia, alebo nás vedú s nervami ku koncu... čo už ..nech som z tej školy preč...