caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj lianoocckaa.:):)
ja sa akurat chystam pustist sa do vyprazaneho karifoliku snad to nieje az take strasne vsak predsa to je zeleninka a vies kde som bola rano??
V POSILKEEEEEEEEEEEEE..:):):)
a ty s ami moja rosim ta zotaw,a papaj vela ovocicka acajiky pi,,ja som teraz bola taka nachcipana asi 10 dni veru viem co prezivas,drzim pacle!!!!
sonija....ahoooj milacik;o)len nechci moje virusy veru,strach a hroza...:o( ked pominu druhykrat sa narodim:o)som s tebou,drzim palce k uceniu,verim,ze aj to dost vycerpava poznam...zajtra nejdem ani do skoly,ale asi rovno k doktorke...idem si odmerat teplotu...papa zatial;o)a zelam do vecera malo prehreskov;o)))
ahojte:))prisla som vas kuknut a pozdraviit
len tak na rychlo pretoze mam kopec ucenia brutalne sa mi do toho nechce:(
dufam ze tych prehreskov bude naozaj coraz menej a menej a nakoniec sa uplne stratia.dnes mi to ide celkom fajn,zatial..do vecera daleko:))
lianka,keby sa to dalo hned by som sa stebou menila,a tie virusy prehodila namna,velmi by sa mi to teraz zislo:))
pridem neskor,vecer to tu dufam rozprudite astala vista :)
pardon..sonicka tam malo byt;o)))
ahojte babule;o)ja este stale bojujem s tymi zakernymi virusmi,hlas mam ako nejaky mutant:o))))celu noc a den som striedavo spala a vstavala k liekom,spala a vstavala a takto dookola...teraz si pojdem dat jabčo-to bude zatial vsetko co som dnes zjedla.a pijem ten cajik,mam pri postelis pravenu 1 salku.
sonija....takze vravis,ze pocujes mojho smajla:o))))sinicka...naozaj sa nemusis znepokojovat,chudnutie aj tak ide postupne,na zaciatku spravime chyby,ale tie sa postupne vytratia a my si zvykneme na novy rezim,aj zaludok si zvykne a bude fayn;o)a dnes ako pokracujes,hmm?;o)
CAUTE BABATKA MOJEEE
ACH JAJ PRISERNY DEN..TEDA POLOVICKA DNA....:OOO( (POUIJEM LIANINKINEHO SMIALIA ):O)..
SOM JA HLUPA JA SOM POKAZILA CELU DIETU:((
WAAA AJ NEJAKE TRESTY SI MUSIM STANOVIT,LEBO TAKTO TO NEPOJDEE..JAJ KURNIK..TAKZE OD ZAJTRA OD SAMEHO ZACIATKU..:((BABENKY DUFAM ZE WY STE NATOM LEPSIE AKO JA..??
ja som 90-dnovu dietku drzala 30 dni a potom som prestala (cestovala som a nedalo sa drzat ju dalej, ale to neni podstatne). teraz som si kupila listky na obed, takze sa budem snazit jest doobeda ovocie, na obed normal jedlo a poobede ovocie. a ked miniem tie listky (mam este okolo 20 listkov a chodim do skoly 4x do tyzdna), tak by som zacala znovu s klasickou 90-dnovou dietou, treba kus schudnut a aj vela plesov bude (katarinska zabava, fasiangova, silvestrovska, juniales a ine). a treba mi dat dole aspon 15 kg. mam 74 kg a som 178 cm vysoka. vaha je mozno v poriadku podla BMI, ale mne sa to nelubka.
dobrrry veccer:o)tiňuška....no mne sa tiez obcas nedari jedavat pravidelne,takze z toho si nic nerob...;o)a kam chodi do skoly?no ved my sme tu skoro vsetky take lemrovite,ze sa nevieme dokopat k cviceniu-cest vynimkam:o)))
ale raz sa nam to istotne podari,ze babule?;o)ja pijem tiez asi 2-3 krat denne ten cajik.
Jáj a inak ja mám čaj na chudnutie taký od značky Vitax, v takej zelenej štvorcovej krabičke a ten je tiež chuťovo výborný, ale neviem či teda pomáha lebo ho pijem tak 2 max. 3x do dňa.
A mala som už aj Herbex a ten nebol chuťovo nič moc, ale dal sa, ja si totiž čaje necukrujem a nemám rada ani ovocné čaje. Ja pijem väčšinou len zelený, alebo nejaký bilinkový, takže ja s tým moc problém nemám...
No hej, aktiviu papám už nejaké tie 2 rôčky, ale tak nie že každý deň, ale tak raz 1mesiac a potom týždeň niečo iné a tak. Ale jedávam ju najčastejšie od pondelka do piatka, kedy chodím do školy, a to sú také rýchle raňajky. Ja raňajkujem stále a pravidelne, bez toho nemôžem byť a tiež obedujem. Inak s tými 5jedlami počas dňa to není nič moc, večeriať moc nevečeriam. A to je u mňa asi najväčší problém, že jedávam nepravidelne a že by som mohla aj viac cvičiť.
No inak som z BA, mám 19rokov a chodím do školy.
Som si všimla, že je tu asi viac ľudí z BA a môžem sa opýtať aj z akej mestskej časti?