od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lianka

uz som tu.uz som sa navecerala;o)
no takze...ja mam tiez taky problem-ak sa mi nejaka kadernicka zapaci,tak vacsinou je dost draha a aprave preto si rozmyslim,ze ci tam znova pojdem,takze zatial som stale vandrovnik;o)))))
bola som u jednej kadernicky...taka priemerna cena,salon....davala som si robit blond melir-tahala mi vlasy ihlicou von cez tu ciapku tak,ze chuchmace vlasov mi vypadavali z hlavy a pritom sa rozpravala s kolegynou... a ja,ze prosim vas,ved to boli....a ona,ze pre krasu si treba cosi pretrpiet...ha ha ha.a este ked mi umyvala vlasy a strihala poskriabala ma raz nechtami,raz noznicami....ts,tam som uz odvtedy bola len ako doprovod kamaratke...
musim uz ist,moje zlate...zajtra vas pridem kuk;o)a qiulke prajem prijemne ruzove sledovanie;o)aj ja budem kukat;o)papaa

chiiiiiiiiiii

ahojteeeeeeeeeeee..:):::):
dala som si na veceru jabllcckooo ale to sa asi moc nevykompenzuje co ?? chichic::)
ako sa mi mate zlatika moje,?:)

qiu

sú čierne... no inak aj ja by som chcela nejakú zmenu ale ja neviem či mám smolu na kaderníčky ale vždy keď mi spravia nejakú účes tak buď sa mi to nepáči,a lebo nevidím žiadnu zmenu... He najlepšia bola jedna kaderníčka na Košickej išla som k nej umyla my vlasy odstrihla konce vyfúkala a vypýtala si 800,-- mňa vtedy skoro šľahlo..ale už aspoň viem kam nepôjdem :)

lianka

ano pochopila som;o)nosia sa aj zvesene,niektore baby sa neskor aj prezliekaju do inych siat.akej farby mas?no to ma celkom dobre ceny;o)ja sa na podujatia malujem sama,je to moja zaluba;o)a nedavno som si dala ostrihat vlasky,mala som chut na zmenu;o)

qiu

no hovorila že za make-up 300,-- a vlasy 400,-- a že vraj aj vyhrala majstrovstvá Slovenska vo vizáži..no uvidíme čo zmajstruje na mojej hlave...hehe :)ešte musím manikúru objednať a bude to.. Inak nosia sa na stužkovú aj zvesené šaty..akože myslím že sa ti od pása nerozširujú, lebo baby budú mať rozšírené a teraz neviem či tam nebudem vyzerať jak debil..hmm

lianka

no ja len na pokeci trosku a pozeram kadejake stranky ake ma napadnu;o)bola som dneska vonku nachvilocku kupit si par veci a knizku som si tiez kupila,ale ja len tak,doma som zatial;o)a kolko budete platit u vizazistky,aky ma cennik?;o)