Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
alexandr_a: no tak aspon nie som jedina.. ja to nechapem, ze nas ti doktori posielaju doprec.. ale sice, ako som viac krat uz videla, ze ked tam pride starsia zenska s plnou penazenkou, tak sa pristup hned meni a doktor/ka ju vysetruje pol dna..
baby mam ten isty probloem hned po kramoch mam výtok najprv je slabší a potm je riadky a je ho dosť vela mam ho ešte aj v den kramov ako mi začinaju....bola som u gynek. urobila mi výter a povedala že je všetko v poriadku no mne to v poriadku nepripada obťažuje ma to je to nepríjemné..je biely bielo-žltý..ma zvláštny zápach ale rypacina to ni eje neviem čo ďalje proadte mi prosím
kiki - ako sa vola ten krem?
aj ja mam vytok, biely aj zlty aj dozelena niekedy, niekedy viac niekedy menej zapachajuci,mam ho stale- uz od 12 rokov, ked som dostala 1. menstruaciu. dodrziavam hygienu. bola som aj na gynde, urobili vysetrenie, vyter, vysledky nic neukazali a poslali ma domov, ze mi nic nieje, takze asi mi zostava do konca zivota stale nosit intimky, co mi fakt prekaza.. tiez by som ocenila nejaku ucinnu radu, lebo to je na nervy
Ahojte.Vcera mi lekar diagnostikoval bakterialnu vaginozu.Dostala som antibiotika - vo forme vaginalneho kremu. Co je vsak zvlastne a lekar sa cudoval,ze som nemala ziaden vytok ani zapach.iba neprijemne palenie.Zaroven mam vsak problemy s konecnikom.Takmer uplne tie iste ako sa prejavovala vaginoza - svrbenie,neskutocna bolest pri vyprazdnovani,palenie,podrazdenie, navyse ten cudny zapach. Je mozne aby sa ti bakterie zahniezdili aj v konecniku?Mohla by pomoct aplikacia tych antibiotik aj na konecnik?
ahojte aj ja mavam ten vytok dost casto,ale teraz mi gynekolog predpisal 10 tabliet KLION D 100 a to fakt zabera.dava sa to odspodu a vobec to neboli ani nestipe ani nesvrbi
Prečo fuj? Ved to sú normálne bežné problémy.Tak nechápem.
fuj
Neužívala si antibitiká a nemáš aj svrbenie?
tak vytok je normalny, ale ked moc zapacha a je velmi zlty,to neni podla mna dobre, mozno si prechladnuta,alebo mas nejaky zapal,chod ku gynekologovi,nic to nie je