Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
mam bielo-zlty vytok.bojim sa co s tym bude.a este som nemala ani kramy a tohto roku budem mat 14.je to normalne?alebo s tym nieco treba robit?poradte mi.dakujem
Na ženské problémy je tu Tangkuei.je vyrobený hlavne z koreňov Archangeliky čínskej, ktorá je preferovaná pre vápnik, vitamín B, železo a horčík. A rumančeka pre jeho upokojujúce účinky. TangKuei ako taký sa používa pri problémoch s otehotnením, s výtokmi, s menštruáciou ako takou, so zápalmi, zápalmi svalov,... je vyvinutý pre ženy ako doplnok k strave. Mám s ním ja ako aj moje klientky veľmi dobré skúsenosti. Dávkovanie je 1 - 3 tablety denne, cena je 640 Sk/ bal ( balenie = 60 tabliet)Nepredáva sa to v lekárňach, je to distribuované jedine cez odborníkov. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mailovej adrese.
caukyyyy..mam uz ale pekne more,,,, 3 roky vytok priesvitny biely,proste a UZ ALE 300 CANESTENOV A BOHVI JAKYCH PICOFIN SOM BRALA A NIC...JE TO ASI INFEKCE .... mm... z bazena z kupaliska jeto mozne ne ..je mozne ze to je uz vo vysokom stadium mam 15 a sex--nemala som ani si nestrkam ruky dopice....mm?? poradte a ku GINEK. NEJDEM BOJIM SA FAKT NEJDEM NEMATE DAKE OK RIESENIE NAPISTE NA EMIAL DIKY MOC CMUGG PATKA =))
mile dami nemusi to byt sposobene tym zachodom alebo sexom je mozne ze aj cudzim uterakom presne neviem co ju sposobuje tu bakterialnu vaginozu mozno i castou masturbaciou je dost pravdepodobne
Ja bojujem už niekolko rokov. Stale zistujem co pomaha a co nie. Ak to smrdi ako ryba tak je to určite niečo bakterialne a naozaj pomahaju na to antibiotika ale kto ich neznaša tak dostane zase mykozu , ja mam aj čato zapal močových ciest, občas ma boli niečo dole asi vaječnik občas ma tam picha, ale tiež zistujem , že pred menzesom sa to zhoršuje a tiež si myslim, že v tom ma určite zasluhu aj antikoncepcia - tabletky, mne napr. canesten vôbec nepomaha , velmi sa my osvedčilo ak ide o bakterialnu tak naozaj tie antibiotika a na mykozu je dobry POLYGYNAS , hlavne ak vas to velmi pali a svrbi pôsobi priam upokojuco je to olejovy čipok a je tušim aj na kvasinkovu aj na bakterialnu.učinkuje velmi rychlo, ten cukor no na tom tiež niečo bude asi dobra živna pôda pre bacil, jogurty tiež niečo dobre aj tie mydla na intimnu hygienu ale aj ked to uživam mam pocit ako by som neustale s niečim bojovala, niekedy ma to nebavi, dospela som k tomu že nenavidim sex , mam z neho fobiu až priampanicku a to všetko pre tie problemy
sima-z wc.ka to nemusi byt ani ja neviem z coho som ho dostala ale najdes to v gugli a napis tam bakterialna vaginoza a to je ta infekcia a precitaj si moze to byt zo stalym sexom ale to som ja vobec nemala lebo som sa hanbila z niekym spat ked to smrdelo.takze je tam pisane ze je to pohlavna infekcia ale nieje to pohlavne prenosna infekcia na viacerych strankach je pisane ze nie .ale nevedela odpovedat z coho to mam ze to je rozne tak asi aj z cudzieho uteraku z pouzivania tamponou alebo ked si nieco strkas do maternice pr.ruky a mas ich spinave.... mnozia sa tam bakterie tak antibiotika ich zabiju ale byva aj take ze po odobrati antibiotik budes mat kvasinkovu infekciu ktora sa potom ties lieci kremom ale to sa stava zriedka a to uz nic moc neni aj ked je to palenie a svrbenie ale potom si zdrava bes smradu:)))
nebojte sa nicoho ja som to mala dlho no as po dvoch rokoch som isla s tym k doktorke lebo som sa bala ze je to nieco vazne no zacala som studovat na nete co to mam a potom som sa upokojila .nic to neni.prisla som ku gynekologicke povedala som ze mam asi zapal pozrela ma a povedala ano mate zapal predpisala mi lieky uzivala som ich a v pohodke