Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výtok - bielozlty, zapacha

ekynka

A este som sa chcela opytat, ze ci by to nemohlo byt sposobene fyzickou zatazou, lebo vo stvrtok som v robote zdvihla neumerne velku zataz a dva dni ma bolelo bruchu a som sa bala, aby to nebol pruh, ale uz to preslo. A ze ci z toho nemoze byt ten vytok slabozlty

ekynka

a este som chcela napisat k tomu mojmu problemu, ze toho vytoku nie je vela, lebo trosku. NIe su to nejake suvisle vodopady

ekynka

Ahojte všetci! Ako to tu tak citam, vidim, ze sa celkom vyznate, chcem pocut vasu radu. Na jar som v Sade Janka Krala v Blave chytila kliesta, ktory ma nakazil boreliozou a dostala som na dva tyzdne pekelne silne antibiotika. Nasledovalo obcasne svrbenie, palenie a vedela som, ze to je z tych antibiotik. ASi dva tyzdne po dobrati antibiotik sa mi objavil žltý výtok trochu zapachajúci. Isla som s tym gynekologicke, ktora mi povedala, ze mam kvasinky a bakterie a dala mi na 10dni Klion a mast Canesten. To som brala a pomahalo to, islo vsetko svinstvo zo mna von. Akurat len,ze som musela liecbu prerusit kvoli menzesu a potom som lieky dobrala, tak mi to povedala aj lekarka. POsledne dni liecby uz zo mna nesiel ziadny humus, len roztopena tabletka KLion.LIecbu som skoncila v pondelok a bol pokoj. Ale v piatok sa trosku objavil jemnozlty vytok, ale gelovy, predtym to bol husty ako tvaroh a tento nezapacha, tak neviem, co sa mi to vracia alebo toto je nieco ine, neskodne. Nemam zatial ani palenie, ani svrbenie. Len ma znepokojuje ta zlta farba. Moze mi niekto poradit? Najvacsie obavy mam z toho, ze v piatok odchadzam na dovolenku k moru a chcela by som si ju aj uzit a bojim sa, z e doktor mi da zase lieky na 10 dni a nebudem moct ani plavat v mori, ani sa milovat s priatelom. A navysa ma moja doktorka dovoelnku a musela by som ist k zastupujucemu chlapovi, ktoreho nepoznam. Tak co mam robit ? Mam to risknut a ist az po dovolenke alebo je lepsie ist teraz ? Ja viem, ze zdravie je najdolezitejsie, ale ked clovek dva mesiace maka, aby mohol isdt na dovolenku a este k tomu prvykrat k moru, to nastve. A INAK, predtym ma pri milovani vnutri posvy rezalo, bolelo a teraz uz nie, tak by to mohlo znamenat, ze je to v poriadku. Ale neviem. Radsej si vypocujem viac nazorov. A este som sa chcela opytat, ze ak to v pripade este nie je v poriadku, ci mi pomoze to zmiernit intimna hygiena, ktoru som teraz zacala pouzivat a ten krem Canesten, keby este pouzivala, kym nebude po dovolenke. Dakujem

ewka

ahojte!!prosim pomozte mi..mam 15 rokow a uz asi treti rok..maam kazdy den vytok..je to taqy priesvitny trosku zapachajuci slizky vytok..ku gynekologovi sa bojim ist ..co maam robit??..noo a obcas maam este aj taqy hnedy..tmawo hnedy..je to welmi neprijemneee..pomoooc..

svetqa

POradte mam vytok uz od 10,akurat mam 15 ale moj vytok je biely a taq trochu zapaácha...meska mi mendzes co s tym mam robit ku gynekologovy sa hanbim Prosim piste co to moze byt??

RNG

Vytok farebny alebo zapacha? Mikrobialna nakaza(kvasinky, bakterie atd) Adresovat antimikrobialnym prostriedkom alebo/a probiotikami, ktore tieto latky v tele vyrobia