Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
Ahojte! Mam neprijemny a zapachajuci \"vytok\", co je cudne nie z posvy, ale z analneho otvoru! Pocul uz niekto o tom? Co by to mohlo byt,co pomoze? Vdaka za odpoved, pa
Mam problema,zaroven strach.U gynekologicky som bola dvakrat v zivote.Raz ked som bola mala,to si pamatam len matne a druhy asi tak pred rokom a par mesiacmi.Bolo to kvoli koznym problemom.Mam 17,este stale som nebola po vysledky spred toho roka.Asi je to chyba,ale mala som strach,ze mohli nieco zistit.A teraz mam problem.V poslednom case mam na zaciatku kramov hnedy vytok a niekedy aj po.Mala som normalne kramy a po necelych troch tyzdnoch som dostala hnedy vytok asi na tri-styri dni.Neviem, co mam robit.Prosim poradte mi!!!Dakujem
jaja, teraz uz liek neberies a si uz O.K.?
ahojte co sa tyka intimnej hygieny tak naozaj odporucam pripravky na to specializovane.Su setrnne,neskodia a mate po nich naozaj pocit cistoty.Co sa tyka vytoku,tak u kazdeho je to ine.Naozaj treba ist za gynekologom.Ohladom toho hnedeho vytoku - tak to je z toho meskania menstruacie,nemusi to nic znamenat,mozno si bola prechladena alebo nieco take a takto sa to prejavilo.Ak by to ale pretrvavalo dlhsie tak naozaj poradim ist s tym k lekarovi ved naco ich platime,nech sa o nas staraju. Dufam,ze sa vam podary vyriesit vase problemy.Pekny den :)
No tak to nas je zjavne vela s tymto problemom,ja sa vytoku uz pol rok a vkuse nemozem zbavit.Brala som Gynoflor, teraz Candibene,neviem co robit, citim sa vzdy ako spinava.nechapem cim to moze byt sposobene,vysledky vyteru boli v poriadku.
POMOZE MI NIEKTO? MAM BOLESTI VAJECNIKA,LAVEHO,NEBOLI TO NA DOTYK,IBA MAM HRCKU.GYNDA MI POVEDALA,ZE TO NIC NIE JE.ZE TO MAM PLESEN DALA MI RULID,ALGIF.KVAPKY,TABLETKY CANDIBENE A MAST DO POSVY JENAMAZOL.AJ BIOLAMPU POUZIVAM. PRED ROKOM SOM BOLA KOLI TOMU V NEMOCNICI NA PRELIECENIE.BOJIM SA,ZE MI PRASKNE VAJECNIK ALEBO TAK.PORADTE NIEKTO,CO MI JE A AKO TO LIECIT.DAKUJEM
mam tiez problem s vytokom..chccem sa opytat na ten tampon s jogurtom,Kolko krat si ho treba zaviest?
bejby,to nechapem...ja som tiez bola prid oktorovy a ma vysetril...ale nic:-( povedal ze vsetko je ok...
Moja, ja mam 15 a bola som pred par dnami u gynekologa koli takemu istemu problem ako mas ty.....nie je to nic hrozne, mala by si k nemu ist.Naozaj ti pomoze, predpisal mi leky na 6 dni tak mi dufam pomozu.A tebe odporucam to iste lebo z toho moze byt zapal a problemy....DRZIM PALCE:)