Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
A ak mám výtok už niekoľko rokov a nič s tým nerobím? Môže to byť niečo vážne? Nemyslím, že mi to ovplyvňuje niečo iné- menštruáciu mám pravidelnú, nič ma neštípe, nesvrbí, síce ma bolievajú kríže, hygienu dodržiavam. Mám obavy, poraďte mi. Ďakujem!
ahojte aj ja mavam pred menštruáciou výtok.iba pár dní a potom to prejde. nezapácha ale je dosť slizký. nemám žiadne problémy pri močený, žiadne svrbenie ani pálenie. neviem myslíte, že je to normálne?treba vyšetrenie?ďakujem
takze aj ja som mala zapachajuci vytok a tiez ma nic nepalilo a nesvrbelo. gynekolog mi urobil kultivaciu a zistil ze ma generovu vaginalis.. a dal mi macmiror.
ahjote, som chcela ze to normalne pridem ku gynekologovi, rozkrocim nohy a co ked mi prave vtedy bude tiect vytok ?
09876- Vola sa to Dalacin, je to antibiotikum, vstrekuje sa aplikatorom. Ucinna latka je clindamycini phospas. Nastastie zabrala. A ten konecnik sa mi podarilo vyriesit dezinfekcnymi utierkami a upokojujucim kremom pre stomikov. Takze je to uz okej. klopi klop ;)
ja mam tiez vytok ...:( je to hnusne :( necem to, a bojim sa ist ku gynekologovy,prosim mam to odkedy som dostala kramy asik 3 roky ... pomozte
prosim vas...vie tu niekto aky ma byt vlastne vytok???
do štúrova....chapes bola som prvy krat v zivote u gynekologa a hned ma toto cakalo....kebyze nejdem,tak by sa to nedokazalo vyliecit
cicka: boze, tak to je teda fakt sila! prajem ti vela sil, aby si to nejako v pohode zvladla. kam chodis na gyndu? asi by som sa isla informovat o prestupe k tvojmu lekarovi
ja som dnes bola u gynekologa,lebo mam zapal mocovych ciest....a on prisiel aj na mnoho inych veci-mam kandidu(caste huste vytoky),obratenu mtaernicu,same cysty na pravom vajecniku a nemam vobec ovulaciu....dnesok bol fakt uzasny..a to mam len 16rokov