Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
ahoj Ivanka3211
neviem ci je rozumne uzivat v tehotenstve prehanadla...skus radsej prirodne metody - napr. slivkový kompot zapit vodou alebo si kup acidko, to tiez pomaha uvolnit crevnu floru, alebo jogurty s obsahom bifidus...
Mne osobne to pomaha - nejedz vsak banany a cokoladu. Tie zapekaju.
Všetkým dievčaatám a ženám ktoré majú výtoky radím super vec.Celý život som mala to isté,kým mi kamarátka nedala prečítať článok o oregáne.Je to bylinka,ktorú považoval už Hippokrates za vynikajúcu liečivú rastlinu. Okrem toho ženy s týmto problémom musia dodržiavať nasledovné: kontrola u gynekologa,nepoužívať mydlo ani iné prípravky na int.hygienu,vzdať sa sladkého a nasadiť si niečo na imunitu. Lebo candida sa premnoží po braní antibiotík.Ešte je výborné jesť biele jogurty s vysokým obsahom fifidus aktív a tak sa candida v črevách a následvne v pošve upraví.No a z oregána,ktoré stojí v Lídli 3,- Sk si robiť čajík a piť ho. Uvidíte ten zázrak, ak všetko budete dodržiavať.Ja som celé roky mala, to čoho som sa už teraz zbavila.
Tie ktoré to vyskúšate,budete nadmieru spokojné.Ale všetko dodržiavať!!!!!!!
janka98,aj ja to mam,ale este som nespala s chalanom,teda to mam z nejakeho wc?nikdy si nesadam,tak neviem???
jana98 : ahoj, ja mám presne taký problém, zajtra idem k doktorovi hneď ráno, trochu sa bojím, že je to niečo vážne,ale podla toho čotu píšeš to nič asi nenim ked by mi dal len tabletky a tie čípky tak by som bola spokojná
a chcem este dodat ze pri tejto infekcii bakterialna vaginoza alebo zapal nepomoze specialna hygiena .pretoze vytok vytecie i ked sa umyjete .a tato infekcia nevznika pri zanedbanej hygiene ale stalym sexom alebo moze to byt aj od cudzeho zachodu ale nieje to pohlavna choroba.to znamena ze ked mate tu infekciu a sa z niekym vyspite tak ju neprenesiete neni pohlavne nakazliva
takze ked mate bieloslty vytok ktory zapache a hlavne po pohlvnom styku ako ryby tak mate bakterialnu vaginozu-zapal.co znamena ze je to infekcia sposobena gardenelou.ale tato infekcia nieje vobec vazna .tuto infekciu dostane v zivote kazda 3 zena.gynekologovia sa stretavaju kasdy den z tymto ochorenim.takze sa nehanbite a chodte predpisu vam antibiotika tabletky aj vaginalne tabletky alebo krem .entizol 250 tabletky uzivat 2 krat za den jednu rano a jednu vecer potom entizol 500 to su vaginalne tabletky vsuvat hlboko do posvi kasdy vecer pred spanim.krasny den zelam
ahojte, ja mám tiež taký problém, máva výtok stále od prvej menštruácie, nejako mi to neprekáža , ale niekedy sňmám pocit strašného mokra vtej oblasti, a teraz mám ešte aj problém že mám iný výtok ako obvykle, nejako nepríjemne zapácha, a ja neviem či sa mám strachovať, alebo nie, nič ma nebolí ani nesvrbí, akurát lwen zapácha, je to niečo vážne ?