Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výtok - bielozlty, zapacha

hopka

je normalne ked mam vytok taky ciry, slizky a niekedy je ho celkom dost?? moze to byt aj nieco vazne?? da sa toho nejak zbavit? prosim poradte

to som ja

A co mi poradite na vytok,priesvitny,slizky,po zaschnuty mierne zlty,kt sposobuje mierne svrbenie,ale nic viac.Sposobuje normalny vytok svrbenie?Pomaly sa chystam ku gynekologovi,v podstate uz musim,ale nejake info by sa zislo,dik:)))

striga

Cafte ludkovia. Toto je pravdepodobne celkom normalne, ale len som si to chcela overit. Uz dlhe roky beriem antikoncepcne tabletky. Posledny mesiac sa mi nepodarilo dostat k lekarovi po recept a tak som vymeskala jeden tyzden. Chcem ich zacat opat brat po buducich kramoch. Dnes som postrehla, ze mam taky lepkavo, slizky vytok. Je ciry a nezapacha, ale je ho velmi vela. Ked som sla na malu, tak som vynicila skoro polku toaletaku, lebo som to chcela poriadne vyutierat. Kedze som uz tak dlho na antikoncepcii, tak pocas ich uzivania som neovulovala. Moze to byt, ze som jednoducho na vrchole plodnych - ovulacnych dni? Radsej by som si to overila, ako bezdovodne panikarila. Dik vopred za radu

truskie

hm, na taketo veci vzdy zatial zabralo detske mydlo aspon tyzden sa nom tm umyvat a preslo to ale nehovrim za e to vseliek ak je zapal vnitri tak urcite lieky pripadne nejaka dieta

janka11

Ahojte. uz 7 rokov ma trapi vytok a gynekolog mi prepisal tolko cipkov a ani jeden mi nezabral. Zistlili mi kvasinky a trapia ma stale. Neviem preco moj gynekolog nerobi viac ako len predpisovat lieky, ktore vie ze mi nezaberaju. preto mi pomozte ako mu mam vysvetlit, ze asi potrebujem dalsie vysetrenia alebo ine lieky. Dakujem

severanka

čaute, ja mávam tiež takéto problémy. Už sa to dlhšie nevracalo a teraz po dovolenke zase. Mám však problém, lebo chcem zmeniť gynekológa a už som sa objednala u iného, no však až na október a keďže mi bolo povedané, že sa mám u predchádzajúceho odhlásiť pár dní pred tým ako pôjdem k novému, tak teraz neviem čo robiť. Neviem kam mám ísť. Nepoznáte niečo, čo pomáha aj bez predpisu? Len na voľný predaj? Som z toho nešťastná, lebo už to dosť svrbí:(

andie

vytok nemoze byt sposobeny namahavou pracou..ak ta nic nestipe, nepali a vytok nezapacha a ani sa na tom nic nemeni, t ak by som riskla dovolenku. ak sa vsak cokolvek zmeni, tak vyhladaj lekara.