Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
ja teraz skúšam Fungicidin Léčiva som zvedavá či to pomože máte s tým nejaké skúsenosti
veronika, to nie je nic nezvycajny.. taky vytok je neskodny.mam ho aj ja.a viem, ze je to neprijemne, ked tam dole si stale"vlhka". no je to v poriadku.pytala som sa mojho gynekologa.
ahojte, aj ja mam vytok ale je biely alebo priesvitny. Bola som u gynek. povedala ze to nič nie je robila mi vyter ale dosť mi to vadi citim tam dole "mokro" a to casto... neviete nejaky caj alebo co uz fakt neviem co by pomohlo...:( dakujem
MYSLIM KOCKY,ZE VYTOK TRAPI VELA ZIEN AJ JA HO MAM ZAPACHA,A GYNEKOLOGGYCKA MI POVIE ZE MI NIC NIC NIC NENI,PEKNE NIE?TAK ASI JE TO NORMALNE NIC MA NESVRBI ANI TAK ALE OBCAS MAM SPINAVE GATKY,,,A INAK NABERTEODVAHU A HOP N A GYNDU JA OSM SA STRASNE TIEZ BALA MAM 17 ALE NENI TO AZ TAKE HROZDNE,,,,,,,,,
Ahoj holky. Chcem vam dodat odvahu ist ku gynekologovi. Samozrejme, ze to nie je nic prijemne a sama sa pri kazdej prehliadke citim trapne, ale je to velmi dolezite, pokial uvazujete do buducna o detoch... Takze nic neodkladajte!
opravujem sa
teda ja muz mam dost rokov
.....ma byt
teda ja mam uz dost rokov :-)
sorry
ten bielozlty vytok je kvasinkovy a malo by to aj svrbiet.
teda ja muz mam dost rokov, ale nikdy sa mi nestalo aby mi gyn. vysvetlila, ze treba upravit stravu a i, ze mam proste vela kvasiniek vsade v organizme.
A preco aj> Vsak pridem zase, ona na mne zarobi, farmacia na mne zarobi, lekaren tiez... A pritom staci vysadit cukry vo vsetkych formach, jest jogutry... a dalsie rady. Bolo to v nejakom topiku pisane na mraky.
Ahoj Raddu, hnedy vytok je menstruacia, teda ak vravis, ze si to dostala miesto cyklu, urcite. Len ju mas velmi slabu, moja kamoska to takto mala, ked vela sportovala. Mozno ze si aj trochu prechladnuta...Hopka taky vytok mavam aj ja. Nemavas ho celkom dost nahodou tak tyzden po skonceni menzesu? To by mohla byt ovulacia, toho sa nezbavis, ja uz to mam dllllllho. pokial vytok nezapacha, nie je zafarbey a nesvrbi, je normalny