Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
ahojte, mam ten isty problem.. sice som nepostrehla ziadny zapach, to je asi moje stastie ale v. mam asi od 10tich rokov.. teraz mam 19. uz som nabrala odvahu to riesit a lekar mi povedal aj po opakovanom vytere, ze je to, vraj mam zvysenu vlhkost... je to normalne? naozaj existuje zdravy vytok? ibaze ja ho mam nonstop. da sa proti zvysenej produkci tohoto otravneho ako ste to tu nazvali slizu bojovat? nasli ste nieco co ho zmiernuje? ako to vysvetlujete svojmu partnerovi, ked tu niektore pisete, ze pocas tohoto problemu vediete sexualny zivot? da sa to nejako zamaskovat? alebo to vybalite narovinu? PROSIM poradte.... dakujem.. vazne
pozorne čítam všetky príspevky a mám jednu otázku.. zbavili ste sa teda toho výtoku niekto? alebo ani nie...
Ako som pisal mnohokrat, hygiena, probiotika pripadne vyplachy(GSE, koloidna strieborna voda) potlacia kvasinkove infekcie.
tinka, nelam si hlavu :)
Čafte babenky, ja tiež mam výtok ...Je bieložltý až biely a niekedy aj zapácha.Môj doktor ma vyšetril a predpísal mi lieky. nepomohli. Na druhej návšteve u lekara mi povedal,že som úplne v poriatku a z výtokom nech si nelámem hlavu.Prosim pomôžte mi, čo mam robiť
juj a neda sa ti odist na slovensko alebo ist lekarovi tam? lebo mozno to nic nije ale predsa, s tymito vecami niesu zarty, ale ved to si asi uvedomujes. moja kamoska ked mala problemy normalne prisla na tyzden na slovensko a potom sla spet.
Ahojte. uz dlhu dobu mam vytok.. najskor bol bezfarebny,bez zapachu a inych tazkosti.. za posledny mesiac pribudol zvlastny zapach,vytok zhustol a sfarbil sa do zltobiela.. pri pohlavnom styku bolesyi nemam ale nedavno sa pridali mierne a caste bolesti v podbrusku.. okrem toho mozem nahmatat vnutri nieco ako vred.. pomozte mi prosim! ja som v zahranici..co mam robit? co je to za choroba?
Mala som tiež zapáchajúci výtok podobný rybyciemu pachu. Bojovala som s tým asi trištvrte roka. Všetky vyšetrenie boli dobré, lekárka nechápala z čoho to môže byť. Vkladala som si veľa krát rôzne čipky, ale zaberali len nakrátko, po niekoľkých dňoch to bolo späť. Vravela, že musím sama zistiť v čom je problém, že robím niečo zleja, vraj po zdravotnej stránke je všetko poriadku. Mala pravdu. Začala som nosiť len bavlnenú spodnú bielizeň a vykašlala som sa na všetky voňavé mydlá aj intímne (laktacyd a pod.) a začala som používať obyčajné protexové mydlo, ktoré mi prísne zdôrazňovala, odvtedy mám pokoj. Ku lekárke ísť musíš, môže ísť totiž o závažnejší problém ako u mňa, aj tak tam raz ísť musíš.
tiez mam mensi problem... mam vytok ktory je praveze riedky ale dost zapacha. ono mi to aj prejde ale vracia sa to spet. to ze mam bolestivy pohlavny styk ani nehovorim no koli tomu som u gynekologa bola a zistil v com problem je. nakoniec ma vraj vyliecil a vsetko bolo v pohode ale ja mam problemy stale...