Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výtok - bielozlty, zapacha

ifka

ked mate vytoky,musi!!!byt prelieceny aj vas sexualny partner.aj ked on nema ziaden problem.pretoze inak sa vam to bude stale opakovat.a potrebujete vybrat nielen vaginalne tablety,ale aj peroralne!

theo

dakujem lucy158 za reakciu... no a ak sa smiem spyat vie o tom tvoj partner? viem, ze to je velmi intimna tema, ale zaujimalo by ma, ako s niecim takym nakladaju muzi. skryvas to pred nim? mala si s tym nejake problemy niekedy? dik

mira

Janulka, výtok máte preto, lebo telo našlo spôsob, ako vylúčiť prebytočné tuky a hlieny z reprodukčných orgánov.
Pretože normálne vylučovacie orgány nestíhajú....Ak k nim papáte aj sladkosti a ovocie a prekyselíte sa, naskáču do toho prostredia aj nežiadúce mikroorganizmy, ktoré spustia rozkladné procesy, ktorých produkty páchnu.
Takže výtok nezastavujte, ale zastavte prísun nežiadúcich potravín, zahlieňujúcich a prekyseľujúcich.

sunnysweetie

ahojte :(
bola som u gynekologicky na preventivnu kontrolu..dlho ma pobolieva prsnik a ja neviem co to ma znamenat..na sono ma objednali az o mesiac :(

ale..

gynekologicka si vsimla,ze mam zltkasty vytok..a opyatala sa ma,ci nemam nejake probemy? a ja ze nie..
vzdy mam pred menzesom vytok..

TO JE ZLE???
lebo ona sa tvarila tak..ze hej..

pomozte pls.

lucy158

cawte zienky,inac ten zapachavy vytok rieste u gynekologicky bo to nie je sranda,moze to byt kvasinkove alebo mykologicke ochorenie a s ich premnozenim sa vytvara ten odpudzujuci zapach...Kazdy spravny gynekolog vam musi nieco odporucit,ale CANESTEN fakt pomaha...A ako prevenciu pouzivajte čipky Gyntima a sprchovy Chilly intima...A davajte si pozor na spinave rucky partnera pri dotykoch "tam dole"...dobre sa pozrite,co ma za nechtami...:-(

lucy158

Ahoj Theo...ja som na tom rovnako ako ty...neustaly vytok...a uz sa s tym zmierujem,pomaly ale isto...zase na druhej strane mam kvalitne zvlhcenu vaginu pri milovani,takze nechcem ziadne lieky na zmiernenie intenzity vytoku...ked je velmi intenzivny,pouzivam slipove vlozky...a inac chodim casto na zachod a utieram sa...inac som bola aj ja najprv nastvana,ze preco prave ja...ale teraz si myslim,ze mozem byt rada ze nemusim kupovat lubrikacne gely...

janulka12345

nepiste sem stale ze mate vytok. ano vsetky co tu piseme mame vytok. ale prosim napiste uz niekto konecne co pomaha na ten výtok !!!! tak co ???

lucuš

caute, baby mám rovnaký problém ako vy,,, vyskúšajte CANESTEN6 - dostať to v lekárni bez predpisu sú to vaginálne tabletky alebo je to aj ako krém,,, výjde to do takých 150 sk,,, - krém je lacnejší...
kuknite stránku www.canesten.sk a v sekcii vaginálna infekcia sa viac dočítate,,, alebo priamo na produkt odkazuje táto linka tak si prečítajte, snáď pomôže,,, malo by to zabrať po dvoch dýždňoch,,, keď nie, tak potom ostáva už len gynda :( tak držím palce. Ten link je: -odkaz odstránený-

mima 123

mala som s priatelom sex 28.12 a 18 som mala dostat kramy ale nedostala som mam biely vytok z posvy a boli ma brucho ako keby som mala dostat kramy ale nic.. poradte rychlo prosim

jaja

ahojte.ja mam vytok uz dost dlho tiez som sa pytala doktora a povedal ze je to v pohode.ale uz mi to fakt vadi a rozmyslam ist inemu doktorovi.ake vysetrenia robia na to.viete mi niekto povedat ci to je take hrozne a konkretne co bude robit?dik