Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
ahojte bolasom u kožnom a povedal že ho budem mať no mam ho ale že budem mať menses
hm... ifka a m.bambula to je tak, mne vravi lekar, ze je vsetko v poriadku, ze to je zvysena produkcia zliaz a niekto moze mat naozaj vazne problemy. mne robil lekar vytery opakovane a zevraj je to co sa tyka zdravia v poriadku.. premyslam nad tym, ze zajdem k inemu, ale lekar robi len vysetrenia, nie laboratornu analyzu. suhlasim, ze s tym treba ist k lekarovi a mladsim babam odkazujem, ze vyter nema nic s klasickym vysetrenim, to nasleduje az pokial vam nieco zistia.. takze vyteru sa nemusite bat v ziadnom veku. no a ako vidite aj odborni lekari zlyhavaju ako tu niektore baby pisu... ak mate niekto skusenosti s tym, ze jeden vam povedal, ze to je v poriadku a druhy, ze nie je, prosim dajte vediet
chcem sa spytat mala tu niektora take skusenosti alebo taky problem ze by ju pri zapaloch a vytokoch bolelo v pove akoby zo mna malo daco vypadnut neprijemny pocit stery mam v poriadku tak ja iuz neviem ma s tym niektora skusenost
moje prsia prestali rast a neviem preco a brat mi do nich buchol a bolelo to prosim pomozte mi co mam spravit a mimochodom som mlada a ku gynekologovi nemozem co mam spravit
ja mam tiez vitok a mam 11 je to neprijemne
no a kto poradi ne? ja uz dva roky chodim s vytokom k lekarovi..vzdy mi da nejake tabletky ktore si musim tam dole zasuvat a ked uz ich doberiem o dva dni je naspet vsetko ako bolo alebo je to este horsie :( uz ma nebavi stale s tym istym chodit ku gynekologovi je mi to uz trapne..preco prave ja.. preto sa nemam chut ani milovat s partnerom..je mi to blbe ked to ide tak uplne lahko a ked som na nom priam to tecie..je to strasne neprijemne..nepoznate ine metody liecenia?