výtok - bielozlty, zapacha

kikana

Babenky ak nechcete ist k lekarke,pozrite www.saforelle.eu ,mozete sa tam hocico spytat a gynekolog vam odpovie na kazdu otazku.Bez mena, nikto o tom nebude vediet. Aj o vytoku,mikozach a svrbeni je tam.Urcite vam poradi.

daniela95

pomozte mi prosim ma zacina stvat mam kazdy den vytok a uz ho mam rok ku gynkologoiv zatila ist nechem lebo mam iba 12 rokov pomozete mi?

kikana

Hlavne baby ked papate antibiotika.Treba k nim pridat nejake probiotika alebo jogurty ak sa mozu jest mliecne vyrobky. A po sexe netreba byt lenivy a hned sa treba umyt a na to tiez mozes pouzit Saforel.

kikana

ahoj, vytok je mozne mat ked ovulujes ale svrbivy a farebny to v ziadnom pripade. Hlavne je neumyvat sa mydlom. Skuste Saforel,gel urceny na intim hygienu, len v lekarni.Je super aj po holeni,nezarastaju chlpky.

kaťa01

ahojte, ja mavam vytok tak 2x do roka,vacsinou po antibiotikach, doktorka ma liecila roznymi globulami, kremami, naposledy mi predpisala GYNAZOL, bola som s nim velmi spokojna, svrbenie ma preslo este v ten den a je to len jedna davka kremu, takze uplna pohoda

mia

ahojte,, ja mám tiež výtok, len ma nič nesvrbí,,potrebujem sa ho zbavit, ae ku gynekologovi nechcem ist zatial.. nemate nejaky liek na domace liecenie?

janka

195159

Aj ja mám ten nepríjemný pocit,akoby malo so mňa niiečo vypadnúť.
U ž od júla mám výtok,ktorý sa lieči antibiotikami-streptokok,potom zas dostanem kvasinky. A po vybratí liekov sa potiaže vrátia.Sťažovala som sa lekárovi,že cítim nepríjemný tlak akoby mi niečo v oblasti hrádze zavadzialo,niekedy to cítim v pošve. Lekár povedal ,že je to následok zašívania po pôrodoch. Naposledy som rodila pred 16 rokmi a bola som dosť zašívaná. No neviem...