Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
Babenky ak nechcete ist k lekarke,pozrite www.saforelle.eu ,mozete sa tam hocico spytat a gynekolog vam odpovie na kazdu otazku.Bez mena, nikto o tom nebude vediet. Aj o vytoku,mikozach a svrbeni je tam.Urcite vam poradi.
ahojte, ja mavam vytok tak 2x do roka,vacsinou po antibiotikach, doktorka ma liecila roznymi globulami, kremami, naposledy mi predpisala GYNAZOL, bola som s nim velmi spokojna, svrbenie ma preslo este v ten den a je to len jedna davka kremu, takze uplna pohoda
195159
Aj ja mám ten nepríjemný pocit,akoby malo so mňa niiečo vypadnúť.
U ž od júla mám výtok,ktorý sa lieči antibiotikami-streptokok,potom zas dostanem kvasinky. A po vybratí liekov sa potiaže vrátia.Sťažovala som sa lekárovi,že cítim nepríjemný tlak akoby mi niečo v oblasti hrádze zavadzialo,niekedy to cítim v pošve. Lekár povedal ,že je to následok zašívania po pôrodoch. Naposledy som rodila pred 16 rokmi a bola som dosť zašívaná. No neviem...