výtok - bielozlty, zapacha

jaja

zaujímalo by ma, či tie tabletky do pošvy na candidu - canesten, candibene - sa dajú aj bez predpisu zohnať??? teraz mi to 1x predpísala nová gynekologička, a sú fakt dobré, len že to treba úplne preliečiť, a ja som mala len na 3 dni.

terrrrrr

emik ak ta to svrbi ide o plesen...kup si canesten a vecer jak sa umyjes natri sa tim aj rano no proste ten canesten je dobry na tvoj problem

emik

Caute baby.Prosim vas pomozte mi...Uz asi tyzden mam husty blielo zlty vytok z posvy,neprijemne svrbenie,palenie a bolestivost na dotyk.Co mam s tym robit?

dada

ahojte ja mam 26 rokov, pôrod normalny, minuleho roku operovana na cystu, teraz mam zrasty. a vytoky mam opakovane uz asi 5-6rokov. stale biely husty hrudkovity a niekedy zapachajuci, taktiez svrbenie a po styku niekedy bolesti, liecena klionom, canestenom candibene a ostatne, po vybrati liekov sa asi po tyzdni vytok vrati. poradte co dalej dakujem.a este ma aj stale boli v podbrusku taka bodava bolest. lavy vajecnik mi krvacal. viac o mojej op neviem.

smile babenka

ou inak kika alebo ktorá to ma takz podobný problem ako ja ja mam tiez 17 vlastne za mesiac no abz som bola presna a stve ma to, dufam ze daco odpise ten s tej poradne

smile babenka

daniela 95 - to nie je asi nič vázneho že mas vztok kaydz den to tak byva 1-2 ako u koho pred tzm ako ma dostat prve kramy no ak ta to tak stve a je to zle skus zajst k niekomu alebo aspon hod pokec s mamou

smile babenka

ja mam taktiež ten istý problem . . . vytok kt. z casu na cas zapacha . . .napisala som na tu stranku saforele do poradne som zvedava co poradia potom vam dam typ co s tym